Detail info
Close

GLEN HANSARD + guests

GLEN HANSARD + guests

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 07.03.2016
Miesto konania: Stará tržnica, Bratislava
Čas: 19.00 hod.

Cena:
Voľné státie: 36,-€
Sedenie balkóny: 50,-€

Vstup od 18.00 hod.

Markéta Irglová začne o 19.00 hod.
Glen Hansard od 20.10 a jeho show potrvá min. do 22.30 hod.

Popis:
Írsky pesničkár a držiteľ Oscara Glen Hansard vystúpi 7. marca 2016 v priestoroch bratislavskej Starej tržnice. Charizmatický spevák a skladateľ príde predstaviť svoj nový album Didn’t He Ramble. Do nášho hlavného mesta sa vráti po takmer trojročnej prestávke. V auguste 2013 odohral pred vypredaným hľadiskom pamätný, elektrizujúci koncert. Vstupenky na jedinečné podujatie sa začnú predávať v piatok 27. novembra exkluzívne v sieti Ticketportal.

Frontman kapely The Frames a člen The Swell Season sa stal u nás známym najmä vďaka oscarovému filmu Once. Skladba Falling slowly, ktorú zložil so svojou vtedajšou priateľkou Markétou Irglovou, získala Oscara za najlepšiu pieseň.

Po rozchode s českou speváčkou sa naplno pustil do sólovej kariéry. V roku 2012 zažiaril svojim sólovým debutom Rhythm and Repose, ktorým na koncerte prvýkrát očaril aj Bratislavu. Hansard si nechal dostatok času, kým v ňom dozreli nápady na novinku. V septembri 2015 oficiálne vydal druhý album Didn’t He Ramble. “Cítim, že v týchto skladbách som išiel poriadne do hĺbky. Zamýšľal som sa nad tým, čo chcem touto cestou, týmto nápadom vlastne povedať. Pevne verím, napriek všetkému, že si tam človek nájde to svoje. A čo je úžasné, možno to objaví práve v tej najnenápadnejšej časti pesničky,” povedal Hansard o svojej novinke.

Zľavy a vstupenky pre deti, dôchodcov, študentov: bez nároku na zľavy.

Zľavy a vstupenky pre ZŤP+S:  Cena 36,-€. Limitovaný počet 4ks zo sektoru ZŤP+S, pričom 1 vstupenka platí pre 2 osoby - imobilní + doprovod. Vstupenky možné zakúpiť len na centrále Ticketportal, Radlinského 27, Bratislava po preukázaní sa preukazom zťp.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top