Detail info
Close

CHIPPENDALES

CHIPPENDALES

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 12.04.2016
Miesto konania: Istropolis, Veľká sála, Bratislava
Čas: 20.00 hod.

Cena: od 40,-€

Popis:
Aká by to bola zábava, keby sme vždy a všade dodržiavali pravidlá? Tie sú predsa na to, aby sa porušovali! S takým heslom sa do Bratislavy prirútia nežní zajačikovia Chippendales, ktorí verným a zvedavým Slovenkám predstavia zbrusu novú šou „Break the rules“. Milé dámy držte si klobúky a podväzky, zábava vypukne už 12. apríla 2016 v Istropolise. Vstupenky v sieti Ticketportal.

Skvelá dramaturgia spája zaujímavé choreografické čísla s prvkami humoru, erotiky a energickou hudbou. Nádherné vypracované mužské telá pulzujúce v rytmoch známych piesní sú len chvíľkami zahalené odevmi. Prepracovaná choreografia svalnatých gentlemanov je rajom na pohľad a dáva priestor aj pre tie najbujarejšie fantázie. Chippendales to je partia 10 - 12 tanečníkov, z ktorých každý je celkom iným typom muža, no môže očariť rovnako intenzívne a nezabudnuteľne. Odviazané divadlo, počas ktorého je takmer všetko dovolené. Teda vlastne… break the rules!

Zľavy a vstupenky pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.

Zľavy a vstupenky pre zťp+s: zťp+s v plnej cene 40,-€, doprovod zdarma. Limitovaný počet vstupeniek 8ks (zťp+s 4ks + doprovod 4ks). Možnosť zakúpenia len na centrále Ticketportal, Radlinského 27, Bratislava, po overení preukazu. Priestor pre imobilných bude hore pri vchodoch.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture CHIPPENDALES
picture CHIPPENDALES
picture CHIPPENDALES
picture CHIPPENDALES
picture CHIPPENDALES
Top