Detail info
Close

Urban Party w/ The Dumplings & Talkshow

Urban Party w/ The Dumplings & Talkshow

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 06.02.2016 o 20.00 h
Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Pasáž Luxor - Štúrova 3, Bratislava


Popis/Description:


TALKSHOW
Talkshow je štvorčlenná indierocková kapela, ktorá pôsobí v Bratislave. Predminulý rok vydali svoj v poradí druhý album Kunst, ktorý podľa portálu hudba.sk patrí k najzaujímavejším anglicky spievaným albumom, aké u nás v posledných rokoch vznikli. Okrem domácich festivalov ako Grape,Pohoda, Waves vystúpili na českom Rock for People, Colours of Ostrava, rakúskom On the Rocks, alebo aj ako predskokani na viedenskom koncerte britskej kapely The Horrors, amerických The Death Set, či švédskych MFMB. Talkshow ako jedinú východo-európsku kapelu zaradil minulý rok do svojho lineupu aj najväčší showcaseový festival SXSW v Americkom Austine. Nový album kapela plánuje vydať na jar roku 2016.

THE DUMPLINGS
Poľskí The Dumplings sa stali v roku 2013 na domácej pôde najväčšou senzáciou. Iba 17 ročná speváčka Justyna Święs a 18 ročný producent a muzikant Kuba Karaś kombinujú svieže elektro, popovo chytľavé melódie a tanečné beaty a zachytávajú ho do svojej tvorby. Na facebooku disponujú z takmer 50 tisíc fans a niekoľkými cenami ako napr. od magazínu Hiro, alebo hudobného portálu muno.pl.V roku 2014 podpísali zmluvu z poľským labelom Warner Music pod ktorým im v máji vyšiel debutový album, ktorý produkoval Bartosz Szczęsny. Kapela odohrala odvtedy vyše 60 koncertov a festivalov ako napr. Liverpool Sound City, The Great Escape v Brightone, United Island v Prahe., domáci Off Festival. Slovenské publikum ich malo šancu vidieť v roku 2014 na Grape Festivale.


Vstupné/Entry: 7,70 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Urban Party w/ The Dumplings & Talkshow
Top