Detail info
Close

VOILA!, HOREHIGH

VOILA!, HOREHIGH

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 17.02.2016 o 19:00 h.
Miesto konania/Place of event: Stredisko kultúry Bratislava - Nové Mesto, Vajnorská 21

Popis/Description:

Swing, twist, šansón, jazz , ale aj hip-hop a reaggae. Pražská kapela VOILA sa nedá zaškatuľkovať. Je však isté, že vás vďaka svojej multižánrovosti poriadne roztancuje. Kapela v zložení spev, akordeón, gitara, basgitara, kontrabas a bicie vás počas koncertu zoberie „na nezabudnuteľný výlet po Európe sprevádzaný hudobnými štýlmi 20. storočia.“

Šarmantná speváčka so slovenským pôvodom, pražským bydliskom a francúzskym zjavom Zdenka Trvalcová vás so svojou kapelou očarí presahmi do viacerých žánrov, ktoré stihne plynule vystriedať v jednej piesni.

Voilà predstavia na svojom prvom novoročnom slovenskom koncerte piesne z ich debutového albumu Décollage, ale aj nové piesne, ktoré pripravujú na svoj druhý album. Zaznie aj ich hit Flip Flops, ktorý ich preslávil na klubovej scéne a bodoval na popredných priečkach viacerých hudobných rebríčkov.

Ako predkapela vystúpia Horehigh, ktorí zaujali aj v Demovnici Rádia_FM s piesňou Nočný kopec. Neskôr sa kapela predstavila aj na koncerte Go2stage. HoreHigh momentálne nahrávajú ich debutový album v štúdiu TC Lemons, na ktorom s nimi spolupracuje hudobný producent Filip Pokorný. Tešiť sa môžete na ich slovenské texty a psycho pop.


Vstupné/Entry: 4,00 EUR - státie
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture VOILA!, HOREHIGH
Top