Detail info
Close

MISCHA MAISKY: RECITÁL

VIVA MUSICA! FESTIVAL 2016
MISCHA MAISKY: RECITÁL

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Viva Musica! Festival
08.7.2016 o 20:00hod.
Veľký evanjelický kostol, Panenská 28, Bratislava

Popis:

Sólový recitál virtuózneho svetového violončelistu

Mischa Maisky patrí nepochybne k svetovo najznámejším a najžiadanejším umelcom v oblasti klasickej hudby. Študoval u dvoch legendárnych ruských violončelistov – u Gregora Piatigorského a Mstislava Rostropoviča, ktorý ho označil za jedného z najväčších talentov svojej generácie. V jeho hre sa spája poézia a jemnosť s veľkým temperamentom a virtuóznou technikou. Odbornou kritikou bol Mischa Maisky neskôr často označovaný za „Rostropoviča budúcnosti“. Spolupracoval takmer so všetkými svetovými orchestrami a dirigentmi, spomeňme napríklad Leonarda Bernsteina, Zubina Mehtu, Vladimira Ashkenazyho, Daniela Barenboima, Gidona Kremera, Janine Jansen či Marthu Argerich a mnohých ďalších. Pre prestížne nemecké vydavateľstvo Deutsche Grammophon nahral viac ako päťdesiat nahrávok. V rámci koncertu na Viva Musica! festivale sa predstaví sólovým recitálom v sprievode svojej dcéry – klaviristky Lily Maisky.

Interiéru kostola dominujú podporné stĺpy, ktoré na niektorých miestach obmedzujú alebo znemožňujú viditelnosť. Preto sme vytvorili kategórie vstupeniek, ktoré zohľadňujú obmedzenú viditelnosť miest za stĺpmi.

Viac info: www.vivamusica.sk

VIP KATEGÓRIA 29€ (obsahuje iba zvýhodnené sedenie)
I. KATEGÓRIA 25€
II. KATEGÓRIA 19€ - miesta s obmedzenou viditelnosťou (čiastočný/obmedzený výhľad na pódium)
III. KATEGÓRIA 9€ - miesta bez výhľadu na pódium / umelca (za stĺpmi)
Zľavy: (vyhradené 4 miesta )imobilný a jeho doprovod si musí zakúpiť vstupenku - I. kategórie s 50% zľavou



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top