Detail info
Close

JEAN RONDEAU: BACH CONCERTOS

VIVA MUSICA! FESTIVAL 2016
JEAN RONDEAU: BACH CONCERTOS

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Viva Musica! Festival
JEAN RONDEAU: BACH CONCERTOS

Dátum: 29.7.2016 o 20:00hod.
Miesto konania: Dóm sv. Martina, Rudnayovo nám. 1, Bratislava

Popis:

Čembalo goes modern!

Má iba 25, ale odbornou hudobnou kritikou je už teraz označovaný za „zázračné dieťa“. S cieľom vrátiť popularitu hudobnému nástroju, ktorý svoju zlatú éru zažíval v období baroka (kým ho nevystriedal kladivkový klavír), čembalista Jean Rondeau priam vystihuje motto Viva Musica! festivalu – „classic goes modern“. Na svojom konte má už teraz niekoľko prestížnych ocenení a dokonca bol v rámci European Union Baroque Orchestra (EUBO) Development Trust Prize označený za jedného z najoriginálnejších mladých umelcov v rámci EÚ. Študoval v Paríži a v Londýne a okrem hry na čembale sa venoval taktiež štúdiu hry na klavíri, dirigovaniu či štúdiu jazzovej hudby a improvizácie. V rámci Viva Musica! festivalu sa predstaví spolu s ďalšími vynikajúcimi hudobníkmi – Sophie Gent (1. husle), Louis Creac’h (2. husle), Fanny Paccoud (viola), Antoine Touche (violončelo), Thomas de Pierrefeu (kontrabas) a Evolène Kiener (fagot) – s ktorými uvedie čembalové koncerty Johanna Sebastiana Bacha a jeho synov.

Viac info: www.vivamusica.sk

Zľavy: (vyhradené 4 miesta )imobilný a jeho doprovod si musí zakúpiť vstupenku - s 50% zľavou iba na centrále Ticketportalu (Radlinského 27, 81107 Bratislava)



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top