Detail info
Close

MEGADETH (USA) + HOSTIA

MEGADETH (USA) + HOSTIA

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 16.07.2016 o 19.00 h
Miesto konania/Place of event: Tatran Handball Aréna, Jána Pavla II. č. 2, PREŠOV

Popis/Description:

MEGADETH na HARLEY DAYS 2016

Legendárna americká kapela Megadeth vydala v januári tohto roka jeden zo svojich najlepších albumov Dystopia a 16.júla ho predstaví naživo v Prešove počas Harley Days. Týmto vystúpením uzavrie európsku časť Dystopia World Tour a odštartuje dvojdňový program plný jazdenia na kultových motocykloch Harley-Davidson. Pozitívne reakcie z celého sveta na novú platňu sľubujú koncertný zážitok roka.

Základom úspechu kapely na oboch stranách oceánu je kvalita nového materiálu, s ktorým sa v 21. storočí minimálne vyrovnali ére albumov Rust in Piece, Countdown to Extincion alebo Endgame a vdýchli thrash metalu, ktorý spoluzakladali s velikánmi ako Metallica, Anthrax a Slayer, žiadanú energiu. „Toto je Megadeth! Hudobný biznis, aj my, sme zažili rôzne turbulencie, ale v nových skladbách prinášame presne tú energiu, ktorá funguje pri živom hraní, pretože fanúšikovia ti dajú presne najavo, čo sa im páči. Máme skvelé skladby, ktoré proste fungujú. Ale pre ľudí bude najväčším prekvapením, keď si nás vypočujú naživo s Chrisom a Kikom, bezohľadu na to, čo videli na internete,“ pozýva Dave Mustain na prešovský koncert.

Chýbať nebudú kultové motocykle Harley-Davidson a pre nejazdcov bude k dispozícii Jump Start – stacionár s napevno osadeným motocyklom, na ktorý sa môžete posadiť, naštartovať ho, vyskúšať radenie rýchlostí a vychutnať si bublanie ikonického motora V-Twin. Pre tínedžerov sú pripravené Bike & Skate exhibície o Prize Money a detičky sa zabavia na elektrických motorkách a v ride parku s prekážkami. Počas oboch dní vystúpia ďalšie hudobné skupiny zadarmo.

Harley Days sa uskutočnia 16. a 17. júla v Prešove. Vždy od 10.00 do 17.00 sa uskutoční bezplatný program pre všetkých návštevníkov pred halou. Megadeth vystúpi s ďalšími interpretmi 16. júla v hale na platenom koncerte.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top