Detail info
Close

POHODA FESTIVAL 2017

POHODA FESTIVAL 2017

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 6. – 8. Júl 2017
Miesto konania: Letisko Trenčín

„Keď to porovnám s britskými festivalmi, toto tu je Utópia. Výber jedla sám osebe je úžasný, správanie sa návštevníkov tohto festivalu je jedným z najlepších, aké som kedy videl...”Derek Robertson z portálu Drowned in Sound.

“Pohoda môže oslavovať ako trblietavý drahokam na korune stredoeurópskych festivalov. Ak hľadáte niečo unikátne a skutočne kvalitné, môžem vám tento festival len odporučiť.”Vic Galloway, moderátor BBC Scotland pre magazín CLASH

Popis:
Pohoda je najznámejší slovenský multižánrový festival. Za svoj line-up, atmosféru i kvalitu služieb získava každoročne najvyššie hodnotenia od umelcov, zahraničných médií i odborníkov hudobného priemyslu. Okrem hudobného programu s menami svetového formátu prináša literatúru, tanec, vizuálne umenie, film, divadlo a ďalší sprievodný program pre všetky vekové kategórie. 21. ročník Pohody bude v dňoch 6. - 8. júla 2017 na letisku v Trenčíne.
Pohoda sa koná vždy druhý júlový víkend v Trenčíne. Areálom festivalu je bývalé vojenské letisko v údolí rieky Váh, obkolesené tromi pohoriami Západných Karpát. Z hľadiska logistiky i komfortu návštevníkov ide o ideálny, veľkoryso riešený priestor s limitovanou kapacitou 30 000 návštevníkov. Zabudnite na rady v stánkoch s jedlom, či na záchodoch, prehustené stanové tábory a pomalé presuny v dave – kapacita je stanovená tak, aby bol festival útulný a vzdušný, aby zodpovedal svojmu názvu.

Potvrdení umelci
alt-J, M.I.A. Solange, Ylvis, Birdy, Jake Bugg, The Jesus and Mary Chain, Boys Noize Live, Rodrigo y Gabriela, Future Islands, Benjamin Clementine, Slowdive, Squarepusher, London Elektricity Big Band, Mark Lanegan Band, Beardyman's Dream Team, Slaves, The Thurston Moore Group, Austra, Sleaford Mods, Machinedrum, Dillon and many others 

ÚSPECHY 2016
TOP 10 EFA shortlist: Best Medium-Sized Festival
TOP 10 EFA shortlist: Best Line-Up
TOP 10 EFA shortlist: Promoter of the Year
TOP 10 EFA shortlist: Award for Excellence and Passion (Michal Kaščák)
TOP 6 in ILMC Arthur Awards (“Liggers’ Favourite Festival” category)

 


Prenájom stanov TENT INN na POHODU 2017

Stan pre dve osoby na celý festival: 49,00 EUR
+ dve karimatky + dve deky

Dátum a čas: 6.7.2017 od 14:00 až 9.7.2017 do 10:00


Lock Inn na to dohliadne!

Odteraz môžeš mať na festivale na starosti akurát tak seba. O tvoje cennosti sa spoľahlivo postará Lock Inn - nová služba s bezpečnostnými skrinkami.
Chceš mať na Pohoda festivale o starosť menej? Príď na recepciu Lock Inn do veľkého stanu s bezpečnostnými skrinkami.
My vybavíme všetky formality a ty dostaneš kľúčik od svojej skrinky. Je ako stvorená na veci, ktoré chceš mať uložené v bezpečí.
Súčasťou každej skrinky sú aj dve elektrické zástrčky, kde si ty aj tvoj kamarát môžete nechať nabíjať telefón, foťák či comp.
Na tvoje cennosti bude 24 hodín denne dohliadať náš personál a špičková HD kamera.
Využi službu Lock Inn a uži si festival bez starostí!

Cena 25,00 EUR na celý festival - skrinka je pre dve osoby.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture POHODA FESTIVAL 2017
picture POHODA FESTIVAL 2017
picture POHODA FESTIVAL 2017
picture POHODA FESTIVAL 2017
picture POHODA FESTIVAL 2017
picture POHODA FESTIVAL 2017
picture POHODA FESTIVAL 2017
picture POHODA FESTIVAL 2017
picture POHODA FESTIVAL 2017
picture POHODA FESTIVAL 2017
Top