Detail info
Close

Topoľčiansky Minifest 2016

Topoľčiansky Minifest 2016

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 29.10.2016 
Čas/Time: 18:00 - 02:00
Miesto konania/Place of event: Športová hala Topoľčany

Popis/Description:

Už 29. oktobra 2016 vypukne v Športovej hale v Topoľčanoch enormná chuť hudobnej zábavy v podaní interpretov ako HORKÝŽE SLÍŽE, INE KAFE, KARPINA a PIL C !

Druhý ročník Topoľčianskeho Minifestu je už za dverami!  ..... Po minuloročnej návšteve takmer 2000 ľudí chcú organizátori prelomiť túto hranicu. Preto prichádza z veľkými zmenami. Prvou hlavnou zmenou je že festival prinesie viacero žánrov ( Rock, Punk rock, Pop,Hip-Hop) ( v podaní interpretov ako HORKÝŽE SLÍŽE, INE KAFE, KARPINA a PIL C !) tak aby si každý návštevník prišiel na svoje.

Druhou zmenou je: rozšírenie areálu, pridanie viac stánkov pre rýchlejšie obslúženie každého z náštevníkov aby nevystával dlhé rady :)
Tretou zmenou je: vyhoveniu rodinám z deťmi do výšky 120 cm ktorý majú vstup zdarma, podmienkou je doprovod osoby staršej ako 18 rokov.
Štvrtou zmenou organizátori potešia ZŤP (vozičkárov) návštevníkov, ktorí majú vstup zdarma (podmienkou je na každého zťp minimálne jeden sprievod, ktorý si hradí vstupné.)
Piate vylepšenie : Návštevníci si môžu vybrať so štyroch mladých kapiel ktorá kapela bude otvárať festival , internetovým hlasovaním :)
A to najlepšie na koniec! :) Znížili sme cenu vstupného a zlepšili program! Cena začína už od 7,00 €! Cena sa bude zvyšovať!


Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts. 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Topoľčiansky Minifest 2016
Top