Detail info
Close

Korben Dallas + špeciálny hosť Cambiar La Música

Korben Dallas + špeciálny hosť Cambiar La Música

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Korben Dallas + špeciálny hosť Cambiar La Música

Korben Dallas sa na jeseň sústredia najmä na prípravu nového štúdiového albumu, ktorý by mal vyjsť na jar 2017. Popritom ale odohrajú aj sériu štyroch koncertov, na ktorých sa ako špeciálny hosť predstaví dievčenský spevácky zbor Cambiar La Música. Korbeni sa s dievčatami stretli na pódiu letného festivalu, a ich vystúpenie kapelu očarilo natoľko, že sa rozhodli pozvať ich na spoločné jesenné koncerty.

28. 10. Žilina – Smer Music Bar
29. 10. Praha – Palác Akropolis (Predpredaj vstupeniek na koncert v Prahe zabezpečuje Palác Akropolis.)
18. 11. Košice – Tabačka Kulturfabrik
19. 11. Bratislava – Ateliér Babylon

Korben Dallas sa za pár rokov vypracovali z undergroundovej scény na jednu z najžiadanejších slovenských klubových a festivalových kapiel. Debutovým albumom Pekné cesty zaujali kritikov, výraznejšie sa presadili s druhým albumom Karnevalová vrana. Na Radio_Head Awards 2013 získali ceny za najlepší album, singel (Otec) a najlepšiu koncertnú kapelu. V roku 2014 skupina vydala tretí album Banská Bystrica, v roku 2015 album so symfonickým orchestrom Kam ideme.

Cambiar La Música je dievčenský spevácky zbor z Pohronskej Polhory. Dievčatá sa venujú rôznym žánrom zborovej hudby, ktoré interpretujú špecifickým spôsobom. Ich repertoár zahŕňa hudbu klasickú, gospelovú, muzikálovú, no najmä folklórnu hudbu z rôznych krajín sveta (Bulharsko, Indonézia, Filipíny, Írsko, atď.). Dievčatá sú víťazkami viacerých súťaží, ako sú medzinárodná súťaž Praga Cantat 2014, medzinárodná súťaž V. F. Bystrého 2015, a celoštátna súťaž Mládež spieva 2014 aj 2016.

Vstupné/Entry: 

Žilina, Košice, Bratislava (státie):
zvýhodnená cena do 30.9.: 10 €
od 1.10.: 12 €
na mieste: 15 €

Bratislava (sedenie):
20 €  
na mieste: 25 €

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Korben Dallas + špeciálny hosť Cambiar La Música
Top