Detail info
Close

SUPERfeel

SUPERfeel

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 15.10.2016 
Čas/Time: 12:00 - 19:00 (Otvorenie sály od 11.00 – oficiálny koniec cca 20.00)
Miesto konania/Place of event: Hotel NH Gate One Bratislava, Ambrušova 7, BRATISLAVA

Popis/Description:

Dátum/Date: 11.02.2017
Čas/Time: registrácia od 11:00 do 12:00, 12:00 oficiálny začiatok
Miesto konania/Place of event: Hotel MAGNUS, Považská 1706, TRENČÍN

Popis/Description:

Bývalá modelka Ivana Kičikoleva, ktorej kariéru stopli nečakané zdravotné problémy, prináša do Trenčína svoju prvú konferenciu s názvom SUPERfeel.

"Počas dvoch rokov liečenia som vyskúšala rôzne alternatívne terapie, stretávala inšpiratívnych ľudí z diametrálne odlišnej sféry ako bola moja predošlá. Najprv som kládla odpor a nevedela som, prečo mi to život robí, ale dnes sa snažím byť uvoľnená a rozširovať svoje vedomosti o všetko, čo mi prichádza do cesty a môže ma to uzdraviť, obohatiť alebo pozdvihnúť na duchu. Výsledkom je projekt SUPERfeel. Je to moje dieťa a preto verím, že narastie a bude tu veľmi dlho :).
Mix tém na konferencií SUPERfeel je mojim osobným výberom zo srdca a na základe vlastných skúseností s prednášajúcimi, lebo zastávam názor, že to čo pomohlo mne, môže pomôcť aj iným. Sebarozvoj, online svet a jeho nástrahy, meditácia, vonkajšia krása či život bez jedla sú pripravené práve pre vás." Ivana Kičikoleva

Viac o programe sa môžete dozvedieť na www.superfeel.sk

Vstupné/Entry:
Klasická vstupenka: 39 Eur
- zahŕňa vstup na všetky prednášky, coffee break, účasť v tombole, darčeková taška
VIP vstupenka: 69 Eur - zahŕňa vstup na všetky prednášky, coffee break, welcome drink, vip sedenie, občerstvenie, účasť v tombole, vip darčekovú tašku, možnosť výberu osobnej konzultácie s jedným prednášajúcim.

Zľavnené vstupné/Discounted entry:
ZŤP a seniori - Klasická vstupenka: 25 Eur
ZŤP a seniori - Vip vstupenka: 45 Eur

Vstupenky na toto podujatie si môžete zakúpiť len prostredníctvom internetu vo forme služby HOMEticket - doma vytlačených vstupeniek.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture SUPERfeel
picture SUPERfeel
Top