Detail info
Close

XINDL X – Nový songy s kapelou a starý fláky ...

XINDL X – Nový songy s kapelou a starý fláky ...

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 6.4.2017
Zakúpené vstupenky na 5.4.2017 a Permanentky zostávajú v platnosti. Klienti ktorí si kúpili vstupenky na oba dni, dostanú bonus CD zdarma!

Miesto konania/Place of event: Ateliér Babylon, Námestie SNP 14, Bratislava

Popis/Description:

XINDL X – Nový songy s kapelou a starý fláky s kytarou

Xindl X na jar 2017 zahrá v Bratislave NOVÝ SONGY S KAPELOU A STARÝ FLÁKY S KYTAROU XINDL X zahra v Bratislave v rámci svojho turné k novej doske KVADRATURA ZÁCHRANNÉHO KRUHU.
Ako už hovorí názov turné- NOVÝ SONGY S KAPELOU A STARÝ FLÁKY S KYTAROU – predstaví sa Xindl X aj v pesničkárskej polohe, tak aj ako spevák s kapelou a budú sa hrať novinky a aj dlho nehrané skladby. 
Koncert s kapelou divákov čaká vo štvrtok 6.4.2017.

Xindl X k plánovanému turné hovorí:
„Na turné chceme představit všechny písně z nové desky, ale samozřejmě nedojde jen na ně. Věřím, že sobě i fanouškům uděláme radost, když oprášíme skladby, které máme rádi, ale dlouho jsme je nehráli. Něco z toho zahraju s kapelou a jiné skladby zahraju jen s kytarou tak, jak mne lidé znají z mých koncertních začátků.“

Hosťom Xindlovho turné bude pesničkár Petr Lűftner, ktorému Xindl X produkoval debutove album AŽ SE PŘÍŠTĚ NARODÍM. Rovnako ako Xindl X aj on sa predstaví na prvom večere ako pesničkár a na druhom s celou kapelou.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture XINDL X – Nový songy s kapelou a starý fláky ...
Top