Detail info
Close

SILNÉ VIANOČNÉ REČI

SILNÉ VIANOČNÉ REČI

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Pridané predstavenie:
20.12.2016 o 19:00hod. 
Majestic Music Club, Bratislava
Vystupujuci: Ján Gordulič, Martin Hatala, Marián Psár, Nasi, Sia, Michael Szatmary, Gabo Žifčák, Kristína Farkašová, Jakub Gulík, Lujza, Matej Adamy, Jaro Abaffy, Jakub Lužina, Docent, Matúš Toderiška, Simona

Sviatky nevýhodných paušálov, filé z akciového pangasiusa a nenávidenia vlastnej rodiny sú späť! Či už veríte v Santu, Mikuláša, Ježiška alebo tomu, že Kaliňák je nevinný, máme pre vás jednu zlú a jednu dobrú správu.

Tá zlá je, že na rozprávky sú pre deti a šťastného konca sa dnes dočkáte maximálne na pokútnej thajskej masáži. Dobrá je, že vďaka humoru našich komikov aspoň na chvíľu zabudnete na to, že ten nevďačný harant od vás očakáva najnovší smartfón a že za cenu normandskej jedle, ktorú vyhodíte po 5 dňoch, ste sa mohli kráľovsky nadrbať na Štefánskej.

Za to, že ste celý rok poslúchali a poctivo chodili na naše showky, vás obdaríme velikánskou vianočnou stand up comedy show v klube MMC. Sobí záprah 16 komikov s Jánom Gordugrinchom na saniach sa už nevie dočkať, ako vám porozpráva o svojich nenaplnených vianočných snoch z detstva.

Vstupenky VIP v Bratislave zahrňujú vlastný priestor na balkóne klubu s dobrým výhľadom na pódium a s možnosťou sedenia pri stoloch, fajčiarsky priestor, prosecco na každý stôl a základné občerstvenie v podobe slaných pochúťok.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavu

19.12.2016 o 19:00hod. Majestic Music Club, Bratislava - Vypredané
Vystupujuci: Ján Gordulič, Martin Hatala, Marián Psár, Nasi, Sia, Michael Szatmary, Gabo Žifčák, Kristína Farkašová, Jakub Gulík, Lujza, Matej Adamy, Jaro Abaffy, Juraj Šoko Tabáček, Jakub Lužina, Docent, Matúš Toderiška, Simona



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top