Detail info
Close

Muzikál - SIBYLA, KRÁĽOVNÁ ZO SÁBY

Muzikál - SIBYLA, KRÁĽOVNÁ ZO SÁBY

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

15.2.2017 o 19:00hod.
Incheba - Expo Aréna, hala C, Bratislava

Na pozvanie kráľa Šalamúna prichádza Sibyla, kráľovná zo Sáby do Jeruzalemu. Prináša cudziu kultúru, ľudí v orientálnom oblečení, doposiaľ nevídané zvieratá a bohatstvo. Po príchode Sibyly nasleduje veľkolepé uvítanie a veľká hostina, ktorú usporiada kráľ Šalamún. Sibyla venuje kráľovi vzácne poklady a dary. Netradičným darčekom sú aj orientálne brušné tanečnice, ktoré vyvolávajú u manželiek kráľa Šalamúna pohŕdanie. Sibyla ako hosť na kráľovskom dvore spoznáva múdrosť veľkého panovníka. Medzi kráľom Šalamúnom a kráľovnou Sibylou vzplanie veľká láska. Šalamún má možnosť lepšie spoznať Sibylu, ktorá predostiera kráľovi svoje vízie a proroctvo o ďalekej budúcnosti Jeruzalemu, ale aj celého sveta. Velerada kniežatstva na čele so Sadokom spriada proti kráľovnej intrigy a snaží sa ju vyhostiť zo zeme. Hlavnou príčinou odchodu kráľovnej je narodenie jej a Šalamúnovho spoločného syna, ktorého chce kráľ aj proti vôli kniežatstva prehlásiť následníkom trónu. Sibyla odchádza so svojim sprievodom a verným priateľom Pisárom, ktorý je do kráľovnej zamilovaný. Sibyla a Pisár nikdy nedorazili do svojej vlasti. Ich púť končí v púšti, kde Sibyla plní svoje poslanie a diktuje svoje proroctvá a poznanie o Bohu.

Pražský muzikál s veľkolepou výpravou s jediným exkluzívnym predstavením v Bratislave:

Réžia: Radek Balaš
Hudba a libreto: Miro Procházka
Choreografia: Libor Vaculík
Scénograf: Daniel Dvořák
Kostýmy: Josef Jelínek
V hlavných úlohách: Daniel Hůlka, Eva Burešová, Ilona Csáková

Zľavy/Discounts: od 13.1.2017 Valentínska akcia, pri kúpe dvoch vstupeniek do sektoru D cena 50€ + Valentínsky darček pre pár (dostanete priamo na mieste)!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top