Detail info
Close

FÍHA tralala - ROK

FÍHA tralala - ROK

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Produkcia Fíha tralala Vám prináša novú pesničkovo-divadelnú šou pre najmenších divákov. V hodinovom programe Vás obľúbený škriatok Fíha so svojimi rozprávkovými kamarátmi prevedie všetkými ročnými obdobiami. Zaspievate si najznámejšie detské hity a zatancujete si na najobľúbenejšie fíhovské pesničky,
(BUMBARASA, BUM BÁC, LÚKA, IDEM KVA KVA KVÁM, AJ JA RÁD PAPÁM, HOP A SKOK, OVOCNÝ ROCK AND ROLL, a mnoho ďaľších) ktoré vznikli počas 5 rokov.

Hrajú:
Martina Fíha Jelenová, Kristína Mackovčáková, Romana Orlická, Zuzana Mészárosová, Andrea Gabrišová, al. Ema Papšová.

Ako si správne užiť a prežiť predstavenie FÍHA tralala ROK?
Predstavenie je vhodné pre deti od 2 rokov. Odporúčame rodičom, ktorých detičky ešte nedovŕšili tento vek, pár mesiacov počkať a prísť na vystúpenie až s minimálne dvojročným dieťatkom. Hoci malé detičky sú doma v pokojnom prostredí pri sledovaní fíhovských rozprávok pokojné a nadšené, v cudzom priestore s hlasnejšou hudbou medzi ďalšími 400 divákmi sa môžu cítiť nespokojne.
Taktiež odporúčame divákom, aby prichádzali na divadelné predstavenie minimálne 15 minút pred začatím. Vystúpenie začína vždy presne v stanovený čas.
Nesľubujte detičkám, že pôjdu na pódium. V tomto divadelnom vystúpení účinkujú iba herci. Detičky majú možnosť sa stretnúť s Fíhou na autogramiáde po vystúpení. Túto udalosť im prosím nechajte ako prekvapenie, nesľubujte im osobné stretnutie s Fíhou. V prípade vyššej moci, neočakávaných udalostí (choroba a pod.) nevieme autogramiádu zaručiť na 100 %.

Zmena programu a termínu je vyhradená.

Každá osoba musí mať platnú vstupenku.
Nie je povolené vytvárať audio ani vizuálne záznamy z predstavenia. 

Dĺžka predstavenia: cca 60 minút

Vstup do foyer na predstavenie: 30 minút pred predstavením.

Zľavy a vstupenky pre deti: bez nároku na zľavy.

Vstupenky si môžete od 17.12.2016 zakúpiť aj na našom novom predajnom mieste Ticketportal Bory Mall.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top