Detail info
Close

Davis Cup Slovensko – Maďarsko

Davis Cup Slovensko – Maďarsko

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

2. kolo I. skupiny euro-africkej zóny Davis Cupu

3.2.2017 (2 zápasy - dvojhra) od 15.00 hod. 10,-€
4.2.2017 (1 zápas - štvorhra) od 14.00 hod. 5,-€
5.2.2017 (2 zápasy - dvojhra) od 13.00 hod. 10,-€
AEGON aréna, Bratislava

Popis/Description:

Domáce prostredie i papierové predpoklady hovoria v tomto stretnutí v prospech Slovenska. Bude to druhý vzájomný súboj týchto súperov. Vlani v júli zdolal tím kapitána Miloslava Mečířa v Budapešti Maďarsko na antuke 3:0.
Slovensko nastúpi s kvartetom, ktoré určí kapitán Miloslav Mečíř desať dní pred súbojom. Bude vyberať zo šestice Martin Kližan, Lukáš Lacko, Jozef Kovalík, Andrej Martin, Norbert Gombos, Igor Zelenay. Dá sa predpokladať, že Maďari prídu so svojím najlepším hráčom Mártonom Fucsovicsom. Ten je v druhej stovke rebríčka, ale ostatní hráči majú výrazný odstup, a tak podľa papiera je Slovensko favoritom. V AEGON aréne sa bude hrať na tvrdom povrchu.

V roku 2016 hralo Slovensko v Davis Cupe obe svoje stretnutia na pôde súpera. Po budapeštianskom súboji bojovalo o postup do svetovej skupiny v austrálskom Sydney, kde na tráve prehralo 0:3. Ak by vo februári 2017 Slovensko nad Maďarskom zvíťazilo, postúpilo by opäť do septembrového play off o elitnú šestnástku. Znamenalo by to pre SR už štvrté takéto stretnutie v sérii. Predchádzajúce barážové súboje hralo vždy na pôde súpera. Teraz potrebuje Mečířov tím vyhrať nad Maďarskom, potom mať priaznivý žreb a konečne domáce prostredie na play off.

Všeobecné podmienky!

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavu



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top