Detail info
Close

ROCK POD HRADOM 7 ( POKOLGÉP, RAVENCLAW )

ROCK POD HRADOM 7 ( POKOLGÉP, RAVENCLAW )

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum a miesto konania/Date and place of event: 27.5.2017 od 17:00 do 24:00hod., Otvorený priestor za Reštauráciou pod hradom, Turňa nad Bodvou

Cena/Price: 8 Eur

Popis/Description:
POKOLGÉP – 22:00 - 00:00
RAVENCLAW – 20:00 – 21:00
RETROCK -19:00 – 19:50
TARVERP – 18:00 -18:50
ETTERNA – 17:00 – 17:50

27. Mája 2017 sa uskutoční Rock Pod Hradom 7 (Open Air), na otvorenom priestranstve pri Reštaurácii pod Hradom v Turni nad Bodvou.
Predstaví sa nám legenda maďarského heavy metalu POKOLGÉP kde odprezentujú svoj nový vypeckovaný album s výstižným názvom Metalbomba so svojím vynikajúcim vokalistom Attilom Tóthom. Samozrejme nebudú chýbať ani staré pecky zo starších albumov (Pokolgép, Ítélet helyett, A Háború gyermeke, Itt és Most, Metál az ész a mnoho ďalších)
Pred nimi sa predstaví košický RAVENCLAW so svojím Heavy/Power Metalom.
Kapela má na konte svoj vynikajúci album Welcome To The Raveland a radu úspešných vystúpení na rôznych festivaloch doma i v zahraničí a dokonca je ich úzka spolupráca s Kai Hansenom ( Helloween, Gamma Ray )
Ešte sa nám predstavia domáci a obľúbený RETROCK
Rožňavský Power/Speed metal TARVERP, ktorá vydala v roku 2016 svoj debut Angel of light a prešovská nová a nádejná melodická metalová grupa ETTERNA.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture ROCK POD HRADOM 7 ( POKOLGÉP, RAVENCLAW )
picture ROCK POD HRADOM 7 ( POKOLGÉP, RAVENCLAW )
Top