Detail info
Close

POHODA PÁRTY V A4

POHODA PÁRTY V A4

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 4.2.2017 o 20:00hod.
Miesto konania/Place of event: A4 - nultý priestor, Karpatská 2, Bratislava

Popis/Description:

Britská dvojica Heymoonshaker zahrá v sobotu 4. februára na Pohoda Párty v A4-ke. Ich nadupaná kombinácia beatboxu, chrapľavého spevu a bluesovej gitary patrila medzi najlepšie koncerty Pohody 2015. Okrem nich sa predstaví rusko-maďarské duo Gonsofus a o afterparty sa postará DJ Džbán, katorý bude hrať, až kým sa nerozbije. Súčasťou Pohoda Párty bude aj Pohoda Shop, akcia „Permanentka na Pohodu s Pralinkami“ a Urpiner s výberom štyroch druhov pív. Lístky na Pohoda Párty si budete môcť zakúpiť v predpredaji od pondelka v sieti Ticketportal za 10 €. Na mieste bude cena vstupeniek 15 €. Začiatok akcie je naplánovaný na 20:00.

Heymoonshaker
Refresher zaradil koncert Heymoonshaker medzi 10 najlepších z Pohody v roku 2015: "Išlo o energickú smršť, na ktorú návštevníci koncertu tak skoro nezabudnú. Dave Crowe patrí medzi jedného z najlepších beatboxerov vôbec, a v kombinácií s bluesovou gitarou a chrapľavým hlasom jeho spolukapelníka dostáva jeho práca úplne nový rozmer."

Zľavy /Discounts: bez nároku na zľavu



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture POHODA PÁRTY V A4
Top