Detail info
Close

Dobrý festival 2017

Dobrý festival 2017

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

16. - 18. 6. 2017
Piatok od 15:00 h, sobota od 09:00 h, nedeľa od 09:00 h
Prírodné kúpalisko Delňa, Jelšová ul., Prešov

Dobrý festival je hudobne farebný festival v najväčšom meste Prešovského kraja, ktorého hlavnou filozofiou je ponúknuť na jednom mieste hudbu a umenie rôznych žánrov, rozšíriť obzory svojim návštevníkom, napr. aj divadelnými predstaveniami, premietaním zaujímavých filmov, zaujať už tradičnou prehliadkou veľkého množstva bojových umení, predstaviť mladé nádejné kapely nielen z okolia, ale aj z celého Slovenska, zabaviť deti bohatým programom v detskom kútiku a zanechať u každého v srdci spomienku na príjemne strávený čas s kamarátmi a rodinou.

Desiaty ročník Dobrého festivalu bude mať až trojdňový program! Konať sa bude od 16.6.2017 do 18.6.2017 na prírodnom kúpalisku Delňa v Prešove.

Oslava narodenín bude skutočne veľkolepá, tešiť sa môžete na množstvo DJ-jov a výborných kapiel rôznych hudobných žánrov od punku, cez hard rock, metal, folk, jazz, pop až po house a drum and bass!

Na narodeninovej žúrke vystúpia: LP, IMT SMILE, SEPULTURA, DAVID HASSELHOFF, ČECHOMOR, Graham Candy, DARIO G, Peter Bič Project spolu s dj-om DARIO G, Slobodná Európa, Zóna A, Sveťo Korbel & personál, Sima Martausová, Kandráčovci, minus123minut, Živá voda, Xindl X, Heľenine oči, Chiki liku tu-a, The Paranoid, ElevenHill, Horkýže Slíže, Kai Hansen & Ravenclaw, Dereš, Metropolis, Papyllon, N3O Akustika, VEC, Zoči voči a mnohí ďalší!

Ďalšie mená budú postupne pribúdať, sledujte nás: www.dobryfestival.skfacebook.

Zľavy/Discounts: 17eur ZŤP (Upozornenie! Vstup možný len na základe platného preukazu ZŤP a občianského preukazu.)

Zmena programu vyhradená.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Dobrý festival 2017
picture Dobrý festival 2017
Top