Detail info
Close

Bratislava Rap Fest

Bratislava Rap Fest

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 01.04.2017 od 17.00 h
Miesto konania/Place of event: Dom kultúry Ružinov, Ružinovská 28, Bratislava

Popis/Description:

Bratislavská rapová scéna zažije svoj prvý festival

BRATISLAVA RAP FEST je názov jednodňového rapového festivalu pod záštitou Cultus Ružinov. Ide o jedinečný formát, ktorý predstaví výhradne bratislavských raperov a v Bratislave sa uskutoční po prvý krát. Okrem repu v sebe spojí aj ostatné elementy hip-hopového žánru a to DJing, breakdance a graffiti. Organizátori veria, že prvý ročník sa hlboko vryje do pamätí všetkých Bratislavčanov a tým sa položia základy pre pokračovanie podujatia do budúcna.

Podujatie sa uskutoční 1.4.2017 v DK Ružinov. Začiatok festivalu zaháji už doobeda graffiti jam, kde sa bude maľovať na bočnú stenu DK Ružinov. Svoje maliarske schopnosti prídu ukázať talentovaní mladí umelci. DK Ružinov bude rozdelený na tri časti. Podvečer bude festival pokračovať súťažou breakdance battle 1vs1 s medzinárodnou účasťou tanečníkov, z ktorých najlepší vyhrá 200 €. Malá premietacia sála bude venovaná hip-hopovým a grafity dokumentom. Vo veľkej koncertnej sále sa postupne predstavia mená z rapovej scény, konkrétne RZB, Adiss, Bacil (Názov Stavby), Vladis, Vec a headliner celého večera DMS (Separ, Dame, DJ Lipi). Na hlavnom pódiu sa medzi vystúpeniami uskutočnia freestyle battles s hlavnou výhrou 100 €.

Podujatím bude sprevádzať Osťo.

Vstupenky na Bratislava Rap Fest sa dajú zakúpiť v sieti Ticketportal. Počet vstupeniek je obmedzený.

Vstupné/Entry: AKCIA! 9,90 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top