Detail info
Close

Silné Zvieratkovské Reči

Silné Zvieratkovské Reči

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date:
20.03.2017 o 20.00 h - pridané predstavenie!
22.03.2017 o 20.00 h
Miesto konania/Place of event: Nu Spirit Club, Pasáž Luxor - Štúrova 3, Bratislava

Popis/Description:

Vedci tvrdia, že stand up komici majú až 98% zhodnej DNA s prasaťami. Zvyšok sú hovadiny. A keďže my ľúbime zvieratká nielen na tanieri, venujeme im celý večer a vy sa môžete tešiť na Silné zvieratkovské reči!

Zoologickou záhradou vás bude po dlhom čase opäť sprevádzať starý pes slovenskej stand up comedy Jano Gordulič. Všetci už netrpezlivo čakáme, aké zverstvá vypustí zo svojich zarastených teľacích gordulíčok. Uhrančivým pohľadom nesmelého šteňaťa si vás získa Michael Szatmary, ktorému dovolíme, aby sa na 10 minút utrhol z reťaze.

Z klietky tiež vypustíme iránsky súrodenecký pár Nasi a Siu – ako by ich jedna vlčica mala! Vystúpi aj Kristína Farkašová, ktorá si to nakoniec rozmyslela a hniezdo záchrany na poslednú chvíľu vymenila za výchovu dvojičiek.

Program uzatvoria večne vyhúkaný Tomáš Hudák, ktorý sa odmalička hrával na hada a nejako mu to zostalo a Jakub Gulík. Ten nenávidí zvieratá až tak, že sa stal vegetariánom a teraz im vyžiera potravu.

Vstupné/Entry: 10 € + manipulačný poplatok

Pozor, začíname o 20.00, klub sa otvára o 19.00.
Miest na sedenie je obmedzený počet, preto odporúčame prísť čo najskôr.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top