Detail info
Close

POVSTANIE

POVSTANIE

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania: Divadlo Aréna, Viedenská cesta 10, BRATISLAVA

 

Pri príležitosti 70. výročia Slovenského národného povstania Divadlo Aréna vyzvalo popredných slovenských a českých dramatikov, prozaikov a publicistov k napísaniu dramatických textov na tému SNP. V inscenačnom výbere sa ocitli texty Pavla Kohouta, Ľubomíra Feldeka, Michala Hvoreckého, Evy Maliti-Fraňovej, Slávy Daubnerovej, Martina Čičváka a Petra Lomnického. Na režijné a koncepčné zastrešenie celého projektu divadlo oslovilo režisérku a performerku Slávu Daubnerovú, ktorá priniesla scénický princíp spájajúci jednotlivé hry do jednoliateho javiskového tvaru. Ambíciou projektu je očistiť SNP od ideologických nánosov a pomenovať ho nezaťažene, objektívne a kriticky, v prvom rade ako ojedinelý moment slovenských dejín.


Réžia: Sláva Daubnerová
Dramaturgia: Zuzana Šajgalíková
Choreografia: Stanislava Vlčeková
Scéna: Juraj Kuchárek
Kostýmy: Martin Kotúček
Hudba: Matej Gyarfáš

Hrajú: Sláva Daubnerová, Mariana Mackurová, Mária Šamajová, Peter Brajerčík, Martin Hronský, Marián Prevendarčík, Vladimír Sadílek, Tomáš Vravník a Jakub Ďurkáč



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture POVSTANIE
Top