Detail info
Close

Opera-Met Live in HD: Jolanta/Modrofúzov zámok

Opera-Met Live in HD: Jolanta/Modrofúzov zámok

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania: Divadlo Aréna, Viedenská cesta 10, BRATISLAVA


Piotr Iľjič Čajkovskij/Béla Bartók: MET Opera: Live in HD- Jolanta/Modrofúzov zámok

Priamy prenos z operného predstavenia "The Metropolitan Opera."

Dirigent:
Valery Gergiev
Réžia:
Mariusz Treliński
Scéna:
Boris Kudlička
Kostýmy:
Marek Adamski
Svetelný dizajn:
Marc Heinz
Choreografia:
Tomasz Wygoda
Videoprojekcia:
Bartek Macias
Obsadenie:
Anna Netrebko (Jolanta), Piotr Beczala (Gróf Tristan Vaudémont), Alexey Markov (Robert), Elchin Azizov (Ibn-Hakia), Alexei Tanovitski (Kráľ René); Nadja Michael (Judita), Mikhail Petrenko (Modrofúz)

Umelecký riaditeľ varšavského Poľskej národnej opery (Teatr Wielki – Opera narodowa) Mariusz Treliński debutuje v Metropolitnej opere dvojprogramom zloženým z dvoch zriedka inscenovaných jednoaktoviek: Čajkovského romantickej rozprávky Jolanta o psychologickom prebudení slepej princeznej a Bartókovým mučivým Modrofúzovým zámkom. V ňom musí mladomanželka Judita odomknúť sedem zamknutých dverí, aby dokonale spoznala temné tajomstvá svojho muža. Obe diela, ktoré vznikli v koprodukcii s Teatr Wielki – Opera narodowa diriguje Valery Gergiev. V hlavnej úlohe Jolanty vystúpi Anna Netrebko, ďalej spieva Piotr Beczala a Alexey Markov ako dvaja sokovia v láske Vaudémont a Robert. Nadja Michael stvárni Juditu v Modrofúzovom zámku, jej záhadného a hrozivého mladomanžela Mikhail Petrenko.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top