Detail info
Close

Opera - Met Live in HD: Jazerná pani

Opera - Met Live in HD: Jazerná pani

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania: Divadlo Aréna, Viedenská cesta 10, BRATISLAVA


Gioacchino Rossini: MET Opera: Live in HD - Jazerná pani

Priamy prenos z operného predstavenia "The Metropolitan Opera."

Dirigent: Michele Mariotti
Réžia: Paul Curran
Scéna a kostýmy: Kevin Knight
Svetelný dizajn: Duane Schuler
Dizajn projekcie: Driscoll Otto
Obsadenie: Joyce DiDonato (Elena), Daniela Barcellona (Malcolm Groeme), Juan Diego Flórez (Giacomo), John Osborn (Rodrigo), Oren Gradus (Douglas)

Joyce DiDonato a Juan Diego Flórez vystúpia v hlavných úlohách v belcantovom skvoste Jazerná pani, ktorý bude mať budúcu sezónu v Metropolitnej opere premiéru. Joyce DiDonato spieva hlavnú úlohu Eleny, o priazeň tejto mladej ženy súperia dvaja nápadníci, a Juan Diego Flórez vo svojom už piatom vystúpení v sérií priamych prenosov Live in HD stvárni belcantovú úlohu Giacoma, zhovievavého kráľa Škótska. Inscenácia je debutom škótskeho režiséra Paula Currana v Metropolitnej opere a vznikla v koprodukcii so Santa Fe Opera, kde mala premiéru v roku 2013. Orchester vedie Michele Mariotti na javisku ďalej vystúpi Daniela Barcellona v nohavičkovej postave Malcolma, John Osborn ako Rodrigo a Oren Gradus ako Douglas.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top