Detail info
Close

IL DIVO - A MUSICAL AFFAIR

IL DIVO - A MUSICAL AFFAIR

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 27.9.2014 o 20:00h.
Miesto konania/Place of event: SLOVNAFT ARENA, Bratislava

Popis/Description:

Po úspešných koncertoch na broadwayskej scéne newyorského Marquis Theater sa kapela Il Divo vydáva na európske turné. Populárne zoskupenie interpretov klasickej a popovej hudby, ktoré celosvetovo predalo vyše 26 miliónov albumov, prinesie to najlepšie z broadwayských muzikálov aj slovenským divákom! Il Divo predstaví svoj šiesty štúdiový album s názvom A Musical Affair.  Je to ich prvá kompilácia piesní inšpirovaná slávnymi broadwayskými predstaveniami ako Fantóm opery, Carousel či West Side Story. Album obsahuje duetá s Barbrou Streisand či Nicole Scherzinger.

Sympatická štvorica navštívi Bratislavu už tretíkrát po mimoriadne úspešných vypredaných koncertoch. Vrúcnosť slovenských fanúšikov, no  hlavne fanúšičiek, na nich v minulosti zapôsobila natoľko, že sa rozhodli odprezentovať svoj posledný štúdiový album aj v slovenskej metropole.

Zľavy/Discounts: i-mobilní 49 EUR / doprovod 49 EUR (predaj možný iba na centrale Ticketportal  SK alebo help@ticketportal.sk)

Nové predstavenie Il Diva má na starosti ich dlhodobý spolupracovník a umelecký režisér Brian Burke (režíruje aj lasvegaské vystúpenia Celine Dion, Eltona Johna, Roda Stewarta a skupiny The Killers).
Urs Buhler z formácie Il Divo sa na blížiace sa koncerty už veľmi teší: “Bolo neskutočne inšpiratívne pracovať s takými legendárnymi skladbami a nevieme sa dočkať ako ich odprezentujeme vlastným štýlom našim fanúšikom po celom svete.”



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top