Detail info
Close

BILLY IDOL - LIVE TOUR 2014

BILLY IDOL - LIVE TOUR 2014

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 20.6.2014 o 19:30hod.
Miesto konania/Place of event: AEGON Arena NTC, Bratislava

Popis/Description:

Od punkového pioniera k svetovej superstar, BILLY IDOL v populárnej hudbe zanechal jedinečné stopu a jeho meno je v muzike prítomné už neuveriteľné tri dekády. Je rešpektovaný ako pôvodný punk rocker, ktorému sa majstrovsky podarilo vynájsť spôsob ako prepojiť posmešný punkový postoj s pop-rockovým mainstreamom  a zložiť skladby, z ktorých sa stali nestarnúce hity.

Stále v neuveriteľne vitálny, Idol vyráža v lete 2014 na túru a dáva fanúšikom niekoľkých generácií príležitosť spievať spolu s ním jeho najväčšie hity. Spolu s ním sa predstaví aj jeho dlhoročný spolupracovník legendárny gitarista Steve Stevens.

Ako súčasť neslávne známeho Bromley Contingetu a fanúšik Sex Pistols, Billy Idol sa stal spevákom v populárnej britskej punkovej kapele Generation X, a to od roku 1976 až do rozpadu kapely v roku 1981.
Následne sa rozhodol, že skúsi šťastie v Amerike. Tu sa stretáva s gitarovým géniom Steve Stevensom, čím vzniká jedno z najzásadnejších hudobných spojení v populárnej hudbe. Od tohoto momentu Billy skladá hit za hitom, vrátane  “Rebel Yell,” “White Wedding,” “Dancing With Myself,” "Flesh For Fantasy," “Hot In the City,” "Eyes Without A Face," či "Cradle of Love".

VIP VSTUPENKA (LÓŽE A) BILLY IDOL!

Dalšie akcie XL group: KYLIE MINOGUE, VOCA PEOPLE, KATY PERRY



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top