Detail info
Close

VOCA PEOPLE - 2014 Tour

VOCA PEOPLE - 2014 Tour

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 5.11. 2014 o 19:30h.
Miesto konania/Place of event: Incheba Expo Aréna, Bratislava
ZMENA MIESTA KONANIA NA ATELIÉR BABYLON, BRATISLAVA


Popis/Description:

The Voca People  je celosvetovo preslávené vokálne divadelné predstavenie kombinujúce úžasný  A-cappella spev s moderným umením beat-box, ktorý napodobňuje zvuky orchestrálnych hudobných nástrojov  ako sú bubny, trúbky, gitary a ďalšie bez použitia akéhokoľvek hudobného nástroja. Toto predstavenie je nezabudnuteľným zážitok, plným hudobnej dokonalosti v kombinácii s množstvom humoru.

VOCA PEOPLE prinášajú na pódium nové hudobné aranžmány a unikátne stvárnenie viac ako sedemdesiatich notoricky známych hitov, piesní, či melódií z rôznych období a najrozmanitejších hudobných žánrov.

Toto predstavenie zožalo za krátky čas obrovský úspech a získalo neuveriteľnú reputáciu. Za menej ako rok mali viac ako pätnásť miliónov zhliadnutí ich hitov na stránke youtube.com  a absolvovali vypredané koncertné túry v Európe a Južnej Amerike.

Ďalšie akcie XL group: KATY PERRY

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top