Detail info
Close

CIRQUE DU SOLEIL - QUIDAM

CIRQUE DU SOLEIL - QUIDAM

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

5.-8. FEBRUÁR 2015
SLOVNAFT ARENA, Bratislava

Cirque du Soleil s potešením oznamuje, že súbor Quidam sa predstaví v Bratislave od 5. do 8. februára 2015 v Slovnaft Arene v siedmich jedinečných predstaveniach.

Quidam mal svetovú premiéru v Montreale pod veľkým stanom v apríli 1996. Odvtedy precestoval súbor päť kontinentov a jeho vystúpenie videli milióny divákov. V decembri 2010 sa Quidam vybral na novú púť, počas ktorej začal prezentovať svoj úchvatný program vo veľkých arénach po celej Severnej Amerike. Medzinárodné zoskupenie tvorí 52 špičkových akrobatov, hudobníkov, spevákov a postáv.

Mladá Zoé je znudená, odmeraná a nevšímavá. Rodičia neprejavujú o svoju dcéru záujem. Jej život stratil zmysel, no snaží sa zaplniť prázdnotu a utieka sa do imaginárneho sveta Quidam, kde stretáva postavy, ktoré jej pomáhajú na ceste k oslobodeniu svojej duše.

Cirque du Soleil Zo skupiny dvadsiatich pouličných umelcov v roku 1984 vznikla veľká organizácia so sídlom v kanadskom Quebecu, ktorá poskytuje vysoko kvalitnú umeleckú zábavu. Spoločnosť má 5-tisíc zamestnancov, vrátane viac než 1300 umelcov z vyše 50 krajín sveta.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top