Detail info
Close

CHRIS BOTTI

CHRIS BOTTI

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 22.10.2015 o 19:00hod.
Miesto konania/Place of event: INCHEBA EXPO ARENA

Popis/Description:

FENOMENÁLNY TRUBKÁR A SKLADATEĽ CHRIS BOTTI VYSTÚPI NA SLOVENSKU. SO SVOJÍM JEDINEČNÝM ORCHESTROM 22. OKTÓBRA V INCHEBA EXPO ARENE V BRATISLAVE!
NENECHAJTE SI UJSŤ NAJSLEDOVANEJŠIU JAZZOVOU UDALOSŤ TOHTO ROKA!

Chris Botti je jedným z najpredávanejších amerických inštrumentálnych umelcov. Pýši sa zlatými aj platinovými platňami ako aj cenou Grammy, ktorú získal za svoj ostatný album „Impressions“ v kategórii „Najlepší popový inštrumentálny album“. Koncertuje po celom svete, doposiaľ predal viac ako štyri milióny albumov, našiel formu umeleckého prejavu, ktorý začína v jazze a putuje za hranice akéhokoľvek žánru.

Botti vystupoval s takými hviezdami ako Aretha Franklin, Frank Sinatra, Sting, Natalie Cole, Bette Midler, Joni Mitchel Barbra Streisand, Tony Bennett, Lady Gaga, či Andrea Bocelli. Zahral si najlepšie symfónie v najprestížnejších svetových centrách od Carnegie Hall a Hollywood Bowl po Sydney Opera House a Real Teatro di San Carlo v Taliansku.

Chris Botti je jedným z najzaujímavejších umelcov súdobej americkej hudobnej scény.

So všetkými svojimi doposiaľ vydanými albumami sa Chris Botti dôkladne etabloval ako jedna z najdôležitejších inovatívnych osobností súčasného hudobného sveta.

VIP BALÍK OBSAHUJE:
• Vstupenku na sedenie v sektore VIP s vlastným barom a zázemím
• Welcome drink
• Hostessing - asistencia
• VIP Bar – výber z alko/nealko nápojov
• Food bar
• VIP laminátový pass so šnúrkou
• Tematický darček
CENA VSTUPENKY: 59 € + VIP BALÍK 100 €



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top