Detail info
Close

Volejbalový zápas roka SLOVENSKO - POĽSKO

Volejbalový zápas roka SLOVENSKO - POĽSKO

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 06.10.2015
Miesto konania: Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
Čas: 18.00 hod.

Cena: 10,-€

Popis:

Volejbalový zápas roka Slovensko - Poľsko. Máte výnimočnú šancu na vlastné oči vidieť úradujúcich majstrov sveta v jednom z najpopulárnejších športov. Poľskí volejbalisti predstavujú absolútnu svetovú špičku. V priestoroch modernej arény Ondreja Nepelu sa uskutoční historicky prvý volejbalový zápas, ktorý bude pre oba tímy generálkou na majstrovstvá Európy. Slováci aj Poliaci sa tak predstavia v najsilnejšom zložení, čo umocňuje atraktivitu a prestíž stretnutia.

Bratislava zažije už čoskoro ďalší atraktívny športový zážitok. Do hlavného mesta prídu úradujúci majstri sveta vo volejbale mužov Poliaci. Volejbalový ZÁPAS ROKA sa uskutoční 6. októbra na Zimnom štadióne O. Nepelu. Oba tímy sa predstavia v najsilnejšom zložení, pretože to pre nich bude generálka na majstrovstvá Európy, ktoré sa uskutočnia v Bulharsku a v Taliansku.
Hneď na druhý deň odlietajú oba tímy do dejiska ME. V krajine našich severných susedov je šport pod vysokou sieťou mimoriadne populárny a ich reprezentačný tím patrí k najlepším na svete. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na kvalitný športový zážitok, ktorý umocní fakt, že volejbalový zápas sa na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu uskutoční prvýkrát v histórii. Slovenský tím vedie od augusta uznávaný a úspešný taliansky tréner Alberto Giuliani, ktorý v jednej z najsilnejších líg na svete vybojoval tri majstrovské tituly. Jeho asistentom je legenda slovenského volejbalu Andrej Kravárik. Volejbalisti patria k najúspešnejším kolektívom na Slovensku, o čom svedčí fakt, že sa na záverečný turnaj majstrovstiev Európy prebojovali päťkrát za sebou a celkovo už osemkrát.

Zľavy a vstupenky pre deti (6-15r.), dôchodcov, zťp: 5,-€
Zľavnené vstupenky možné zakúpiť len na predajných miestach siete Ticketportal.

6.10.2015, Bratislava, Zimný štadión O. Nepelu
Otwarcie bram - 16:30
Start meczu - 18:00

Siatkarze reprezentacji Polski ostatni raz przed wyjazdem na Mistrzostwa Europy 2015 zaprezentują się 6 października 2015 w Bratysławie w meczu towarzyskim przeciwko Słowacji. Mecz ten odbędzie się w najnowocześniejszej arenie sportowej na Słowacji, Zimný štadión Ondreja Nepelu, o pojemności 10.000 widzów, gdzie odbyły się mistrzostwa świata w hokeju na lodzie. Następnego dnia obie drużyny wylatują na ME. Biało-czerwoni do Bułgarii oraz Słowacy do Włoch. Mimo iż mecz ma charakter towarzyski, oba zespoły zagrają w najmocniejszych składach, ponieważ będzie to ostatni sprawdzian przed ME.
Jest to unikalna okazja połączenia wyjątkowej imprezy sportowej oraz zwiedzania przepięknej Bratysławy. Polska zagra na Słowacji po raz pierwszy od 12 lat, dlatego Słowacy nie mogą się doczekać mistrzów świata.

Ceny biletów:
dorosły 10 €
młodież 6-15 lat oraz emeryci 5€



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top