Detail info
Close

BRIAN MAY & KERRY ELLIS

BRIAN MAY & KERRY ELLIS

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 9.3.2016 19:00hod.
Miesto konania/Place of event: Incheba EXPO Aréna, Bratislava

LEGENDÁRNY GITARISTA KAPELY QUEEN BRIAN MAY A KERRY ELLIS NA SLOVENSKU

BRIAN MAY & KERRY ELLIS NA JAR VYRÁŽAJÚ NA TÚRU PO STREDNEJ A VÝCHODNEJ EURÓPE. 9.MARCA 2016 VYSTÚPIA V RÁMCI TURNÉ ONE VOICE V BRATISLAVE.

Brian May, skladateľ, producent a hlavne fenomenálny gitarista legendárnej kapely Queen a speváčka Kerry Ellis, hviezda londýnskeho West Endu a newyorskej Broadway, ktorí spolu nahrali albumy s názvom “Anthems” a “Acoustic by Candlelight”, v marci 2016 vystúpia v jedenástich mestách Strednej a Východnej Európy v rámci turné “ONE VOICE” a fantastickou správou je, že 9. marca 2016 zavítajú aj do Bratislavy.

Toto slávne umelecké duo nedávno vydalo skladbu “One Voice”, ktorú zložila Ruth Moody, skladateľka, sopranista a spoluzakladateľka kanadského folkového tria Wailin’ Jennys.

Brian May, ktorý práve skončil turné s kapelou Queen a Adamom Lambertom po Južnej Amerike, hovorí: “Som poctený, že sa opäť vraciam do Strednej a Východnej Európy a veľmi sa na to teším. Od roku 1986 som tu hral už mnohokrát. V podstate to pre mňa bude niečo ako 30-te výročie.”

Tento koncert prinesie zmes klasických hitov od legendárnych rockových kapiel, vrátane kapely Queen či Beatles.

Zľavy/Discounts: imobilný 18€, doprovod 19€



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top