Detail info
Close

Marika Gombitová a priatelia

Marika Gombitová a priatelia

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 12.10.2016
Miesto konania: Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, Bratislava
Čas: 19.00 hod.

Popis:
Veľkolepý narodeninový koncert niekoľkonásobnej Zlatej slávice Mariky Gombitovej a interpretov, ktorí sprevádzali jej hudobnú kariéru i osobný život.

Jedinečná osobnosť slovenskej a českej populárnej hudby, speváčka a skladateľka Marika Gombitová oslávi v septembri významné životné jubileum.
Pri tejto príležitosti sa 12. októbra 2016 na štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave uskutoční galakoncert, na ktorom sa okrem Mariky zúčastní aj elita českej a slovenskej hudobnej scény.

Na koncerte zaznejú skladby, ktoré vznikli počas Marikinej úspešnej 40-ročnej kariéry a právom patria do zlatého fondu slovenskej populárnej hudby. V podaní jej priateľov z Česka i zo Slovenska a za sprievodu skvelej kapely zaznejú v neopakovateľnej podobe a atmosfére. Vrcholom koncertu bude vystúpenie Mariky, ktorá zaspieva niekoľko piesní z jej bohatého repertoáru.

Nenechajte si ujsť mimoriadnu príležitosť stráviť nezabudnuteľný umelecký zážitok s kráľovnou slovenskej popmusic a jej priateľmi.

Viac info

Facebook

Zľavy a vystupenky pre imobilný + doprovod: imobilný 1,-€ / doprovod 39,-€
Zľavy a vstupenky pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Marika Gombitová a priatelia
picture Marika Gombitová a priatelia
Top