Detail info
Close

MOZOLANI CLASSIC 2014

MOZOLANI CLASSIC 2014

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 03.05.2014
Miesto konania/Place of event: DOXXbet aréna, Žilina
Čas/Time: 17.15 h. - zmena na 17.00 h.

Vstupenky zakúpené na sobotňajšiu súťaž, sú platné na semifinále i finále. Pozor, semifinále od 10.00 – 14.00 h. bez možnosti konkrétneho sedenia uvedeného na vstupenke !!

Popis/Description:
Buďte v správny čas na správnom mieste! Po troch veľmi úspešných ročníkoch Mozolani Classic sa organizátori rozhodli posunúť latku o level vyššie a pripraviť niečo, čo tu ešte nebolo. Po prvý raz sa na Slovensku uskutočnia profesionálne preteky v kulturistike mužov a bodyfitness žien. Okrem toho sa na svojej súťaži predstaví slovenská špička v kulturistike, klasickej kulturistike mužov i bikiny fitness žien Slovenskej asociácie kulturistiky, fitness a silového trojboja, ktorá je členom IFBB.

Sobota 3. mája 2014
Medzinárodné majstrovstvá Slovenska v kulturistike a klasickej kulturistike mužov budú zároveň nominačnou súťažou na majstrovstvá Európy. Súťažnými kategóriami v kulturistike budú do 70 kg, do 80 kg, do 90 kg a nad 90 kg a „klasici“ si zmerajú sily v kategóriách do 175 cm a nad 175 cm. Pretekárky v bikiny fitness budú súťažiť v kategóriách do 160 cm, do 165 cm a nad 165 cm. Absolútnych víťazov spoznáme na druhý deň. Organizátori sa rozhodli do programu zaradiť aj kategóriu kulturistka Masters open (nad 40 rokov). Celkovo sa prerozdelia ceny pre pretekárov venované partnermi súťaže v hodnote  40 000 €.

Cena/Price:
Sedenie: 15,-€
Státie: 8,-€

VIP stôl pre 4 osoby – 200,-€ (len celý stôl)
- VIP stôl zahŕňa: občerstvenie a pitný režim počas celého priebehu súťaže

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children:
Bez nároku na zľavy !



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top