Detail info
Close

MOZOLANI PRO CLASSIC 2014

MOZOLANI PRO CLASSIC 2014

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 04.05.2014
Miesto konania/Place of event: DOXXbet aréna, Žilina
Čas/Time: 15.30 h.

Popis/Description:
Buďte v správny čas na správnom mieste! Po troch veľmi úspešných ročníkoch Mozolani Classic sa organizátori rozhodli posunúť latku o level vyššie a pripraviť niečo, čo tu ešte nebolo. Po prvý raz sa na Slovensku uskutočnia profesionálne preteky v kulturistike mužov a bodyfitness žien. Okrem toho sa na svojej súťaži predstaví slovenská špička v kulturistike, klasickej kulturistike mužov i bikiny fitness žien.

Nedeľa 4. mája 2014

O titul absolútneho víťaza Mozolani Classic 2014 budú mať šancu zabojovať medailisti zo všetkých kategórii slovenského šampionátu v kulturistike mužov a pohárovej súťaže v bikiny fitness. Hlavným bodom programu Mozolani Pro Classic 2014 bude prestížna súťaž profesionálnych kulturistov do 212 libier (do 96 kg) a pretekárok v Pro Figure. Víťazi Mozolani Pro Classic si zabezpečia účasť na Olympia Weekend 2014 v Las Vegas. Celkovo sa prerozdelia finančné odmeny v hodnote 18 000 USD.


Cena/Price:
Sedenie: 18,-€
Státie: 9,-€

VIP stôl pre 4 osoby – 200,-€ (len celý stôl)
- VIP stôl zahŕňa: občerstvenie a pitný režim počas celého priebehu súťaže

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children:
Bez nároku na zľavy !



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top