Detail info
Close

GALA NIGHT THAIBOXING & ENFUSION LIVE 2015

GALA NIGHT THAIBOXING & ENFUSION LIVE 2015

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum: 25.04.2015
Miesto konania: DOXXbet Aréna Žilina
Čas: od 19.00 hod.
Vstupné brány otvorené: od 18.00 hod.

Cena: 16,-€

Popis:
Už 11 rokov organizačný team DIAMOND GYM ŽILINA prináša fanúšikom bojových športov profesionálny turnaj GALA NIGHT THAIBOXING. Po minuloročnej úspešnej premiére a návštevnosti 3500 divákov bude aj tento ročník pod záštitou holandskej promo organizácie ENFUSION LIVE.

Turnaj bude rozdelený do dvoch častí ktoré bude prenášať viac ako 35 televízií sveta. Hlavnou kostrou galavečera bude 4 členná pyramída ENFUSION TROPHY do 70kg kde bude obsadenie veľmi zaujímavé. Žilinský bojovník Milan Paleš, Tigran Movsizian a dvaja zástupcovia Enfusion sa pobijú o víťazstvo a postup do hlavnej pyramídy Trophy. Borci ako Michal Helbich, Denis Kušmírek, Marián Kulizák, Tomáš Šenkýr, Martin Gaňo, Vladimír Moravčík, bombardér Ivan Pavle vs Tomáš Hron, Pavol Garaj vs Jakub Gazdík,Lucia Krajčovič, Yohan Lidon, minuloročný víťaz pyramídy do 85kg a súčasný držiteľ svetového titulu Mirko Cingel sú zárukou neopakovateľného zážitku. Pripravená je špičková svetelná a hudobná show svetového charakteru !!!

Súťaž:

Pre predplatiteľov v jednotlivých sektoroch pripravili organizátori veľkú zlosovaciu súťaž v podobe zájazdu do New Yorku s návštevou jedného zo zápasov New York Rangers pre dve osoby.

Pre predplatiteľov vo VIP sektore je pripravená súťaž o pánske hodinky 5 kusov limitovanej série DRACULA.

Za práva a celú organizáciu zlosovacej súťaže zodpovedá organizátor.


Zľavy a vstupenky pre deti:

ZŤP, deti do 15 rokov: 10,-€



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top