Detail info
Close

STEEL ARENA JUMPING® SHOW

STEEL ARENA JUMPING® SHOW

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum a miesto konania/Date and place of event: 21.6.2014 od 10:00 hod., Steel aréna Košice

Cena/Price: 15,- Eur ( vstup pre jedneho jumpera a jedno dieta od 4 do 12 rokov )

Popis/Description:
Zaskáčte si  s nami na špeciálnych malých PROFI trampolínkach s madlami, v sprievode dobrej hudby, pod vedením najlepších Jumping® inštruktorov. Mamky a tatkovia priveďte aj svoje deti vo veku od 4 do 12 rokov, budú sa im venovať odborne zdatní animátori. Na akciu sme pozvali aj deti z detských domovov. Partnerom tejto akcie je aj Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar. Prvé kolo akcie je venované „kids jumpingu“a počas ďalšieho programu sa vy, dospelí, môžete do sýtosti vyskákať. Programom akcie nás bude sprevádzať Zuzana Vačková.

Oslávime 4. výročie Jumpingu na Slovensku!
Uvidíte aj 3 finálové choreografie Jumping® centier z celého Slovenska. Na pódiu sa postupne vystriedajú inštruktori Jumping® Košice, zástupcovia Jumping® centier  z celého Slovenska  a vo finále sa predstaví Vierka Gimecká, ktorá Jumping® na Slovensko pred štyrmi rokmi priniesla. Chýbať nebudú ani zakladatelia Jumpingu Jana Svobodová a Tomáš Buriánek z ČR!

Vstup do vyhradených sektorov hľadiska pre divákov je zdarma.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: v cene vstupenky 15,- EUR pre jumpera je aj vstupne pre jedno dieta od 4 do 12 rokov



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture STEEL ARENA JUMPING® SHOW
Top