Detail info
Close

Piotr RUBIK - the BEST OF

Piotr RUBIK - the BEST OF

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum a miesto konania/Date and place of event: 8.11.2014 o 19:00, Steel Aréna Košice

Cena/Price: od 15,- Eur, Vozíčkar + doprovod 40,- Eur ( limitovaný počet 19 miest v sektore B12 rad 16 )

Popis/Description: Po mimoriadne úspešných koncertoch Tu es Petrus, Santo Subito a Opisanie Swiata, ktoré mali na Slovensku veľký ohlas, sa 8.11.2014 v STEEL Aréne v Košiciach opäť predstaví svetoznámy dirigent a skladateľ Piotr RUBIK tentokrát s tým najlepším z jeho tvorby.

Piotr RUBIK – the BEST OF

Na koncerte odznejú najznámejšie piesne z diel: Tu es Petrus, Golgota, Septembrovy Žaltár, Habitat, Rubikone, Santo Subito.
Emócie z koncertu umocní 60 členný symfonický orchester, 50 členný zbor a 6 sólisti. Hudba Piotra Rubika skvelo vystihuje posolstvo ukryté v jednotlivých skladbách.

Piotr RUBIK je poľský skladateľ symfonickej populárnej hudby pre orchester, film a divadlo. Vyštudoval konzervatórium a neskôr hudobnú akadémiu Fryderyka Chopina vo Varšave. Stal sa členom svetoznámeho orchestra Jeunesses Musicales International. Študoval kompozíciu filmovej hudby v Siene pod vedením slávneho skladateľa Ennia Morriconeho.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: Bez zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top