Detail info
Close

Good Angels Košice - MBK Ružomberok

Good Angels Košice - MBK Ružomberok

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum a miesto konania/Date and place of event: 1.11.2014 o 18:00 hod., Steel aréna Košice

Cena/Price: 2,- Eur

Popis/Description: Novú basketbalovú sezónu v Steel aréne otvorí repríza ostatného finále našej najvyššej súťaže basketbalistiek, v ktorom proti sebe nastúpia doposiaľ jediní slovenskí šampióni.

Viac info/More informations:
Prinášame Vám možnosť zabezpečiť si vstup na všetky domáce stretnutia basketbalistiek Good Angels Košice v súťažnom ročníku 2014/15. Zakúpením sezónnej permanentnej vstupenky získavate aj rezerváciu Vami vybraného miesta nielen na všetkých zápasoch EuroLigy FIBA v Steel aréne, ale aj Vášho obľúbeného miesta na domácich dueloch „žlto-modrých“ v Extralige SR, ktorú 11-násobný slovenský šampión odohrá v Infiniti aréne. Permanentka je platná nielen počas euroligovej a extraligovej základnej časti, ale tiež na všetkých ostatných súbojoch spomínaných súťaží (nadstavba a play-off), ako aj na ďalších domácich zápasoch organizovaných klubom Good Angels Košice. Viac info TU.

Zľavy a vstupenky pre deti/Discounts, and tickets for children: ZŤP, dôchodcovia a deti do 15r - 50% zľava. Deti do 3 rokov majú vstup zdarma bez nároku na sedadlo.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Good Angels Košice - MBK Ružomberok
picture Good Angels Košice - MBK Ružomberok
Top