Detail info
Close

Miro Žbirka - ROAD TO ABBEY ROAD

Miro Žbirka - ROAD TO ABBEY ROAD

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 20.9. 2016 o 19:00
Miesto konania/Place of event: Zimný štadión Ondreja Nepelu, Odbojárov 9, Bratislava

Dátum/Date: 22.9. 2016 o 19:00
Miesto konania/Place of event: Steel Aréna, Nerudova 12, Košice

Popis/Description:

Miro Žbirka prinesie na Slovensko atmosféru Abbey Road s hitmi z nového albumu a jedinečných The Beatles.

Miro Žbirka sa opäť vydá do slávneho Abbey Road! Tentokrát ovšem nie do Londýna, kde nahral svoj posledný album MIRO, ale na pódiá najväčších hál v Českej a Slovenskej republike v rámci turné Road to Abbey Road. Jedinečný projekt Vám priblíži neopakovateľnú atmosféru legendárneho nahrávacieho štúdia Abbey Road v Londýne, kde nahrávali svoje hity také hviezdy ako the Beatles, Pink Floyd, Deep Purple, U2, Oasis, Manfred Mann a mnoho ďalších.

Na koncertnom turné zaznejú nejznámejšie hity Mira Žbirku, hity z nového albumu MIRO a v neposlednom rade aj najväčšie hity skupiny The Beatles.

Autorom skladieb na novom albume MIRO nie je len Miro Žbirka, anglické texty napísal dvorný textár skupiny Cream, Pete Brown. Meky k novému albumu dodáva: „Po 25 rokoch vychádza môj album aj na vinyle moje a som veľmi rád, že som nevyhodil gramofón. Pre fajnšmekrov je to úplne iný zvuk a samozrejme vynikne aj výtvarna stránka obalu, ktorý je vyskladaný z desiatok fotiek nafotených v Abbey Road“, povedal s úsmevom Miro Žbirka.

Nahrávanie albumu v legendárnom londýnskom štúdiu Abbey Road bolo od malička veľkým snom Mira Žbirku. Začalo sa to darčekom od manželky Katky k šesťdesiatke. Vtedy Meky nahral dve pesničky a spriatelil sa s producentom Robom Cassom. K albumu to vtedy bolo však ešte ďaleko. Ten sa začal rodiť až o dva roky neskôr. Nový album MIRO sa nahrával v štúdiu Abbey Road s producentom Robom Cassom. Na albume spolupracovali legendy ako Manfred Mann, či Pete Brown, dvorný textár kapely Cream, beatník a básnik, autor dnes už kultových skladieb Sunshine Of Your Love, či White Room. Práve jeho silné zaujatie a nadšenie pre skladby Mira Žbirku rozhodli o tom, že sa polovica dvojalbumu nahrala po anglicky. Na slovenskú časť albumu napísal texty Miro Žbirka a dve z ôsmych skladieb otextoval jeho dlhoročný spolupracovník, básnik a textár Kamil Peteraj.

Je jasné, že veľkolepé turné Mira Žbirku v Bratislave a v Košiciach Road to Abbey Road bude neopakovateľným zážitkom s exkluzívnymi hosťami Marikou Gombitovou, Peteom Brownom, Blairom Cunninghamom a inými.

Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov: bez nároku na zľavy.
Zľavy pre ZŤP-S: v Košiciachimobilní + doprovod imob. vstupné spolu 21 Eur (sektor B12/rad 16)

* v Bratislave pridané do predaja bočné videnie: sektory A9, A5 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Miro Žbirka - ROAD TO ABBEY ROAD
picture Miro Žbirka - ROAD TO ABBEY ROAD
picture Miro Žbirka - ROAD TO ABBEY ROAD
Top