Detail info
Close

FÍHA tralala a rozprávková družina

FÍHA tralala a rozprávková družina

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

FÍHA TRALALA a rozprávková družina

Pesničkovo-divadelná šou pre najmenších divákov

Produkcia Fíha tralala Vám prináša rozšírenú verziu najnavštevovanejšieho divadelného predstavenia pre deti súčasnej slovenskej tvorby.

Detské hity: BUM BÁC, BUNKA, LÚKA, IDEM KVA KVA K VÁM, BAGER A TATROVKA atď...

Obľúbeného škriatka Fíha si môžete pozrieť a vypočuť v hodinovom programe a spolu s obľúbenými rozprávkovými postavičkami aj zatancovať.

Účinkujú:
Fíha (Martina Jelenová), Myšky z knižky, Žabky, Slniečko, Bager a Tatrovka, Lienka Šikulienka. (Andrea Gabrišová, Kristína Mackovčáková, Romana Orlická, Zuzana Meszárošová)

Ako si správne užiť a prežiť predstavenie FÍHA tralala a rozprávková družina?
Predstavenie je vhodné pre deti od 2 rokov. Odporúčame rodičom, ktorých detičky ešte nedovŕšili tento vek, pár mesiacov počkať a prísť na vystúpenie až s minimálne dvojročným dieťatkom. Hoci malé detičky sú doma v pokojnom prostredí pri sledovaní fíhovských rozprávok pokojné a nadšené, v cudzom priestore s hlasnejšou hudbou medzi ďalšími 400 divákmi sa môžu cítiť nespokojne.
Taktiež odporúčame divákom, aby prichádzali na divadelné predstavenie minimálne 15 minút pred začatím. Vystúpenie začína vždy presne v stanovený čas.
Nesľubujte detičkám, že pôjdu na pódium. V tomto divadelnom vystúpení účinkujú iba herci. Detičky majú možnosť sa stretnúť s Fíhou na autogramiáde po vystúpení. Túto udalosť im prosím nechajte ako prekvapenie, nesľubujte im osobné stretnutie s Fíhou. V prípade vyššej moci, neočakávaných udalostí (choroba a pod.) nevieme autogramiádu zaručiť na 100 %.

Pokyny:
Na predstavení FÍHA tralala a rozprávková družina môžu fotografovať a natáčať iba akreditovaní novinári a fotografi. Tolerované sú neprofesionálne spotrebiteľské fotoaparáty a mobilné telefóny, ktoré sa však nesmú používať na zhotovovanie snímok z vystúpení interpretov a s použitím blesku. Návštevníci sa zakúpením vstupenky zaväzujú, že akékoľvek audiovizuálne diela nepoužijú na mediálne alebo komerčné účely, ani ich iným spôsobom nezverejnia bez písomného súhlasu usporiadateľa. Každý návštevník súhlasí, aby fotografie alebo iný záznam jeho osoby z predstavenia boli použité v akejkoľvek technickej úprave pre propagovanie predstavenia v budúcnosti. V prípade zhotovenia fotografických, filmových, video alebo iných záznamov počas predstavenia alebo v súvislosti s ním, dáva návštevník zakúpením vstupenky výslovný súhlas na ich použitie bez finančnej náhrady.


Zmena programu a termínu v prípade zasiahnutia vyššej moci je vyhradená.

Predstavenie FÍHA tralala je vhodné PRE DETI OD 2 ROKOV.
Každá osoba musí mať platnú vstupenku.
Nie je povolené vytvárať audio ani vizuálne záznamy z predstavenia. 

Dĺžka predstavenia: cca 60 minút

Vstup do foyer na predstavenie: 30 minút pred predstavením.

Zľavy a vstupenky pre deti: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture FÍHA tralala a rozprávková družina
picture FÍHA tralala a rozprávková družina
picture FÍHA tralala a rozprávková družina
picture FÍHA tralala a rozprávková družina
picture FÍHA tralala a rozprávková družina
Top