Detail info
Close

Wabi Daněk a Život běží dál

Wabi Daněk a Život běží dál

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto : DK Zrkadlový háj , 11.05. 2017 o 19:00 h.

 

Wabi Daněk a Život běží dál

 

koncert folkovej legendy - charizmatického "uveriteľného" pesničkára  so sprievodom  fenomenálneho gitaristu Milošom Dvořáčkom. 

Wabi Daněk, hudobník, ktorý počas koncertu postupne predstaví výber pesničiek zo všetkých dosiaľ vydaných albumov z celej jeho skoro 45-ročnej tvorby. Zaznejú ako trampský hit storočia Rosa na kolejích, tak aj jeho dnes už  legendárne songy, z ktorých niektoré doslova zľudoveli. /Mávej, Tomy, Outsider Waltz, Fotky, Nevadí/, piesne, ktoré nestarnú z folkové scény /Píseň,co mě učil listopad, Ročník 47/, ale aj piesne zo života /Fram, Hudsonské šífy, Na cestě/  a mnoho ďalších.

Wabi, to je rozpoznateľný hlas plný pokojnej, pevnej, ale mäkkej  farebnosti. Tento architekt pôvabných evergreenov patrí už cez štyri desaťročia k českým najvýraznejším autorom a interpretom folkového spoločenstva. Jeho typicky pohodové a melodické piesne právom patria do zlatého fondu folkového katalógu. Jeho barytón získava stále tie najvyššie ocenenia. 

Wabi Daněk a Miloš Dvořáček tvoria neopakovateľnú dvojicu. Dvořáčkovo komediantstvo a Daňkov humor sú proste zárukou kvality. Rozdávajú z pódia radosť a dobrú náladu. Kto raz počul kombináciu Daňkova podmanivého, chlapáckeho hlasu a Dvořáčkovej virtuóznej gitary potvrdí, že  je načo sa tešiť.

Príďte, bude to pre vás rozhodne príjemný azyl :-)



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top