Detail info
Close

Opití

Opití

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania: Mestské divadlo Žilina - Veľká sála
Vstupné: 10 €, v deň konania cena vyššia o 2 € (študenti, seniori - 5,00 €; ZŤP - 50% zľava. Zľavnené vstupenky je možné zakúpiť len v pokladnici divadla.)

Súčasný text jedného z najznámejších súčasných ruských dramatikov, výnimočného i rozporuplného Ivana Vyrypajeva Opití spája niekoľko osudov v jeden večer. Čo ak sa Boh prihovára k svetu cez tých, ktorí sú opití? Obyčajní ľudia, opantaní chvíľou slobody a pravdy, prežívajú v alkoholickom opojení momenty, ktoré posúvajú hranice, menia ich životy a vytvárajú množstvo komických, no mrazivo úprimných situácií. Na dne pohárika sa ukrýva tá najzákladnejšia túžba. Túžba po láske, pravde, po niečom ozajstnom a intenzívnom. Hra Opití je jedinečným a odvážnym pokusom pozrieť sa na človeka v momente, keď sa cíti zraniteľne a božsky zároveň. V momente opojenia ducha a oslobodenia mysle - pretože stúpajúce množstvo vypitého alkoholu robí z obyčajných ľudí prorokov, schopných vidieť pravdu a aspoň nachvíľu sa dotknúť skutočnosti.

RÉŽIA: EDUARD KUDLÁČ

OSOBY A OBSADENIE:
Marta: Erika Havasiová
Mark: Boris Zachar
Laura: Michaela Halcinová
Magda: Lucia Jašková
Laurence: Peter Oszlík
Gustáv: Ján Dobrík
Lora: Ivana Kubáčková
Karl: Branislav Bačo
Linda: Kristína Sihelská
Max: Michal Tomasy
Gabriel: Michal Režný
Róza: Iveta Pagáčová



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Opití
picture Opití
picture Opití
picture Opití
picture Opití
picture Opití
Top