Detail info
Close

Vitajte doma s Richardom Stankem

Vitajte doma s Richardom Stankem

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania: Mestské divadlo Žilina - Veľká sála
Vstupné: 10,00 € (študenti, seniori, ŤZP - 8,00 €. Zľavnené vstupenky je možné zakúpiť len v pokladnici divadla.)

Ďalším charizmatickým hosťom Soni Műllerovej bude Richard Stanke, herec so spontánnym úsmevom a neprehliadnuteľným hlasom, dlhoročný a popredný člen Slovenského národného divadla. Herectvu sa venuje už od detstva. Prvý raz daboval ako sedemročný a jeho prvé stretnutie s kamerou bolo v inscenácii Červená lentilka. Štúdium herectva skončil v búrlivom školskom roku 1989/1990. Richard je okrem herectva veľmi angažovaný človek, aktívny aj v občianskych a verejných záležitostiach. Svoj hlas prepožičal mnohým postavám v dabingu.

Hudobným hosťom večera bude Samuel Hošek, mladý talentovaný spevák a výtvarník, študujúci jazzový spev v Prahe. Onedlho vydáva svoj debutový album, na ktorom spolupracoval so skvelým producentom a gitaristom Andrejom Hruškom, ktorý sa podieľal na hitoch Celeste Buckingham, Majka Spirita, Katky Knechtovej a mnohých ďalších. Počas večera predstaví Samuel Hošek s Andrejom Hruškom (gitara) svoju vlastnú tvorbu v akustickom prevedení.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top