Detail info
Close

Bratislava Hot Serenaders

Bratislava Hot Serenaders

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 09.12.2015 o 19.30 h
Miesto konania/Place of event: Župný dom, Nitra

Bratislava Hot Serenaders v rámci projektu Slovensko 2015 Advent.
Moderátor: PIŠTA VANDAL

Projekt multimediálneho priestoru pre súčasnú kultúru Nástupište 1-12 má ambíciu pozdvihnúť kultúrne povedomie obyvateľov mesta a jeho okolia využitím komunikačného a spoločenského potenciálu podchodu pod Autobusovou stanicou v Topoľčanoch. Nechce byť priestorom uprostred podchodu nečinne čakajúcim na svojho diváka, chce byť živým umením kráčajúcim cez podchod spolu s obyvateľmi mesta a jeho okolia
 

Pokyny organizátora:

Prosíme návštevníkov, aby dodržiavali stanovený začiatok koncertu o 19:30 a prichádzali na miesto konania v dostatočnom predstihu. Po začiatku priameho prenosu nebude možný vstup do sály.

Sedenie je voľné a produkcia má právo divákov pred začiatkom priameho prenosu presadiť na iné miesto.

Zakúpením vstupenky dáva jej držiteľ organizátorovi alebo tretej osobe bez akýchkoľvek nárokov súhlas na zhotovenie a použitie akejkoľvek formy záznamu podujatia.

Dovoľujeme si tiež upozorniť návštevníkov, že miesta konania koncertov nemajú uspôsobený bezbariérový prístup pre imobilné osoby.

Zľavy: žiadne

Ďalšie podujatia SLOVENSKO 2015 ADVENT nájdetu TU.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top