Detail info
Close

Zumba® Fest Slovakia

Zumba® Fest Slovakia

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Najväčší Zumba® event prichádza po prvýkrát na Slovensko!!

“Netreba vedieť tancovať, ale chcieť sa zabaviť.”

 

Zumba je pre všetkých, ktorí milujú hudbu, dobrú náladu a tanec. Nemusíte sa báť tanečných choreografií. Náš tím elitných inštruktorov vás dobrým vedením a svojou charizmou ihneď vtiahne do rytmov hudby.

 

Na Zumba Fest Slovakia sa predstavia hviezdy Zumba sveta z Portugalska „MEN OF PORTUGAL“ Ricardo Rodrigues a Nuno Antas. Okrem nich sa predstavia aj inštruktori z Londýnskeho tanečného štúdia Pineapple a The London Dance Company. Do varu vás privedie aj a slovenská Zumba jednotka Daniela Čavojec Česneková, ktorá prezentovala Zumba fitness vo viac ako 20 krajinách sveta. Spolu s ďalšími hosťujúcimi inštruktormi sa postarajú o nezabudnuteľný Zumba zážitok.

 

22. júna 2019 v Bratislave v Mlynskej doline. POZOR! LIMITOVANÝ POČET MIEST.

Špeciálna cena pre študentov /treba sa na mieste preukázať platnou ISIC kartou/.

Nuno a Ricardo si získali obrovské publikum fanúšikov po celom svete vďaka priateľskej povahe a chytľavými a ľahko zvládnuteľnými choreografiami. Sú súčaťou ZIN (Zumba Instructor Network) videí dostupných po celom Svete. Vystupovali na jednom javisku so zakladateľom zumby Betom Perezom, Lorettou Bates a ďalšími svetovými zumba hviezdami. Zúčastnili sa najväčších zumba fitness koncertov na svete, či už priamo v kolíske zumby na Floride, najvačšieho UK eventu Believe v Londýne, Beijingu, v Brazílii či v Shanghai.

Daniela Čavojec Česneková patrí medzi medzinárodnú Zumba elitu a je momentálne jednotkou na Slovensku. Prvé školenie absolvovala už v roku 2005 v Miami na Floride a ako jedna z prvých inštruktorov v Európe priniesla tento program na Slovensko a do Čiech. Zároveň je školiteľka Zumba inštruktorov pre Českú Republiku a Slovensko a medzinárodný fitness prezentér. Vyškolila tisícky inštruktorov a prezentovala Zumba fitness vo viac ako 20 krajinách sveta. Tancu sa venuje od svojich 4 rokov a v Zumba fitness našla ideálne spojenie tanca, fitness a pozitívnej energie.

Stan Gacko žije v Londýne, kde už štyri roky pôsobí v známej spoločnosti Maloca. Bol súčasťou najväčšej zumba akcie v Lodýne - Believe 2017, po boku speváčky, tanečníčky, choreografky a Zumba prezentérky Francesca Maria. Pravidelne sa zúčastňuje na medzinárodných Zumba eventoch ako napr. La Clave Fest, Kingston Carnival či Believe. Momentálne pracuje pre známu The London Dance Company, Gym`s Fit Cube, Fitness First, Pure Gym a Virgin Active. Zatancoval si aj so ZES (Zumba Education Specialist) z mnohých krajín, ako Loretta Bates, Prince Paltu-ob, Sandra Harnes, Steve Boedt, Walter Diaz, Hermann Melo.

Xénia Dvorínová pôsobila ako Zumba inštruktorka v najväčších fitness centrách v Londýne ako Fitness First, Nutfield Fitness, Virgin Active. Predcvičovala aj v najznámejšom londýnskom tanečnom štúdiu Pineapple. Tancovala na jednom javisku s Lorretou Bates, zúčastnila sa najväčšiej zumba akcie v UK Believe či Fitness koncertu s Maxom Pizzolante. Za najväčší úspech považuje hosťovanie na Master Class v Madride pod taktovkou európskeho fitness impéria David Lloyds.

Účasťou na podujatí dávam súhlas na spracovanie osobných údajov spoločnosťou BBV s.r.o. IČO: 50 033 123, Kresánkova 7/b, 841 05 Bratislava za účelom marketingových činností a to najmä vyhodnotenia a propagácie na sociálnych sieťach (využitie fotografií, zvukových a obrazových záznamov v masmédiách, na webových stránkach a na sociálnych sieťach) a v médiách. Osobné údaje poskytujem na dobu 5 rokov. Osobné údaje budú poskytnuté príjemcom, ktorí sa podieľajú na príprave účasti na ZUMBA ® FEST SLOVAKIA, dňa 22.6.2019 v Bratislave. Vyhlasujem, že som sa poučila o ochrane údajov vrátane mojich práv dotknutej osoby ako aj o práve podať sťažnosť dozornému orgánu – Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať u zodpovednej osoby e-mailom na adrese: info@zumbafest.sk alebo písomne na adrese: BBV s.r.o., Zodpovedná osoba GDPR, Hany Melíčkovej 43, 841 05 Bratislava, kde si môžete uplatniť aj svoje práva.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Zumba® Fest Slovakia
picture Zumba® Fest Slovakia
picture Zumba® Fest Slovakia
picture Zumba® Fest Slovakia
picture Zumba® Fest Slovakia
picture Zumba® Fest Slovakia
Top