Detail info
Close

BOB SINCLAR

BOB SINCLAR

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 20.5.2011 od 21:00hod.
Miesto konania/Place of event: MINISTRY of FUN Banská Bystrica
Cena/Price: STÁTIE: POZOR platí akcia 1+1 grátis = 29€
SEDENIE: 25€ + 10€ konzumné = 35€    
VIP STÁTIE: 35€ + 10€ konzumné = 45€ 
VIP SEDENIE: 50€ + 15€ konzumné = 65€
Popis/Description:
Francúzsky houseový DJ Bob Sinclar, ktorý sa na celom svete preslávil skladbami World Hold On (Children of the Sky) a Love Generation, sa po prvý raz predstaví na Slovensku. Majiteľ vydavateľstva Yellow Productions vystúpi 20. mája v banskobystrickom klube Ministry of Fun. Štyridsaťjedenročný Bob Sinclar pôsobí na svetovej scéne už 25 rokov. Jeho prvým hitom bola v roku 1998 skladba My Only Love, na ktorej spolupracoval s Lee Genesisom. V roku 2000 sa prezentoval skladbami I Feel for You či Darlin a o dva roky neskôr hitom The Beat Goes On. Naozajstným prelomom bola ale pieseň Love Generation, ktorú vokálne obohatil Gary Pine. Tento hit pochádzal z albumu Western Dream (2006), ktorý je dodnes jeho komerčne najúspešnejším. Bob Sinclar z neho vydal aj ďalšie úspešné single World, Hold On (Children of the Sky) či Rock This Party (Everybody Dance Now). Hudobník s občianskym menom Christophe Le Friant používa viacero pseudonymov, okrem Bob Sinclar aj The Mighty Bop alebo Africanism. Aktuálne boduje v rebríčkoch so skladbou Tik Tok, v ktorej hosťuje Sean Paul. Spoločne s ním sa predstavia na pódiu aj residenti DJ Izzy a DJ Dave. 
V rámci akcie 1+1 máte teraz možnosť zakúpiť vstupenku na státie len za 14,50€. Počet vstupeniek je obmedzený!
Návštevníci, ktorí si zakúpia vstupenku na SEDENIE, VIP STÁTIE alebo VIP SEDENIE dostanú v rámci ceny vstupenky konzumné na všetkých baroch v hodnote 10€, pre VIP sedenie 15€ od klubu MINISTRY of FUN ako prekvapenie.
 links: www.ministry.sk, www.bobsinclar.com



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture BOB SINCLAR
Top