Detail info
Close

LONDON CALLING

LONDON CALLING

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

LONDON CALLING

Dátum: 27.01.2012, 21:00 hod
Miesto predstavenia: River's club, Tyršovo nábrežie, Bratislava

Absolútne nekomerčná záležitosť ktorá má za cieľ priblížiť sound svetového djingu, veľkomesta Londýn vo vybraných Slovenských kluboch. V štýle pravého anglického undergroundu sa 27. januára v podpalubí lode Rivers predstaví hosť pravidelne vystupujúci vo vychýrenom klube Ministry of Sound, ktorý v roku 2010 získal prestížne ocenenie „The Best World Club 2010“.Sam Bylett patrí medzi mladých talentovaných DJov a producentov, ktorý sa pravidelne objavuje za mix pultom nie len v Anglicku, ale aj Írsku, na Miami a Ibize.
Supportovať mu budú aj hlavní predstavitelia Le Grande House, Charlie Clubber a Laddy M.
Charlie Clubber má s anglickou klubovou scénou dlhoročné skúsenosti o čom svedčí viacero hraní v kluboch ako napríklad The Whitehouse, Zoo club, H-bar, Barndance, Suga qube a dokonca aj v spomínanom Ministry of Sound. Pozíciu DJa v prestížnych anglických kluboch zastávala aj Laddy M, ktorá sa predstavila okrem iných aj v rámci svetoznámeho pochodu Gay Parade v kluboch Al Duomo, Heist a Coalition v prímorskom Brightone. Pre slovenské publikum je ich štýl hrania dobre známy, no v túto noc bude všetko inak....
Ak ste v Londýne nikdy neboli a máte chuť okúsiť pravú zábavu pod taktovkou DJa z najznámejšieho klubu na svete, 27. Januára by ste Rivers club nemali obísť.
Vyhradený priestor klubu a podbalubia je obmedzený kapacitou len pre 200 ľudí!
(Stage bude v podpalubí a priestor bude upravený tak aby pripomynal pravú undeground party)
Preto odporúčame vstupenky rezervovať včas v sieti ticketportal. Uvádzavia cena vstupenky v prepredaji od 7€.
Viac info na www.charlieclubbers.net



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top