Detail info
Close

LEVEL 42 a Marcus Miller

LEVEL 42 a Marcus Miller

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

24. 5. 2012  o  19:00 hod.
Incheba Expo  Hala  B 0, Bratislava
Cena: od  15,– EUR

AKCIA:  Prvých  100  vstupeniek na voľné sedenie  za  mimoriadne výhodnú cenu  15 EUR !!!

LEVEL 42, legendárna britská  jazzfunková skupina bude headlinerom Jarných Bratislavských Jazzových Dní. Skupina je známa inštrumentalistickou suverenitou,   strojovo presnou  funkovou rytmikou a zvláštne zastretým hlasom speváka, basgitaristu a lídra kapely  Marka Kinga. Hity ako „ Lessons In Love“, „ Running In The Family“ alebo „Guarantees“ odohrá skupina v obsadení: Mark  King –basová gitara a spev, Mike Lindup –klávesy, Nathan King – gitara, Sean Freeman – saxofón, Pete Ray Biggin – bicie.

Ďalšou hviezdou podujatia bude  jeden z najväčších súčasných basgitaristov MARCUS MILLER. Nositeľ dvoch cien Grammy je slávny aj ako  skladateľ, producent a aranžér. Spolupracoval s mnohými  jazzovými, soulovými a popovými hviezdami a bol jedným z najväčších obľúbencov Milesa Davisa. V Inchebe  sa predstaví s novou skupinou: Marcus Miller –basová gitara a bas klarinet, Maurice Brown –trúbka, Alex Han –saxofón, Kris Bowers – klávesy, Adam Agati–gitara, Louis Cato–bicie.

Na úvod festivalu sa predstavia slovenskí Finally feat Eric Marienthal a Eric Valentine.
Obsadenie: Eric Marienthal – sax, Eric Valentine – bicie, Robert Vizvari – bas gitara, Eugen Botoš –klávesy, Martin Koleda –gitara, Ondrej Juráši -trúbka, Michal Motýľ -trombón

Predaj na mieste od 17:30hod v deň konania akcie!

Viac info: www.bjd.sk a www.rockpop.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top