Detail info
Close

CIRQUE DU SOLEIL - SALTIMBANCO

CIRQUE DU SOLEIL - SALTIMBANCO

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

15.2.-19.2. 2012
ZIMNÝ ŠTADIÓN ONDREJA NEPELU, BRATISLAVA

ORANGE uvádza kritikmi ospevované medzinárodné zoskupenie Cirque du Soleil, ktoré sa predstaví po prvýkrát na Slovensku.
Slnečný cirkus získal v priebehu rokov za skvelé vystúpenia nielen množstvo ocenení, ale svojim ohromujúcim umením dokázal chytiť za srdce divákov po celom svete.
Saltimbanco je jedným z najlepších klasických predstavení Cirque du Soleil. Súbor 50 špičkových artistov z 20 krajín sveta predvádza závratnú akrobaciu a neuveriteľné atletické výkony v sólových aj skupinových epických číslach. Od zdanlivého nepredvediteľného balancovania, skokov a piruet, cez vystúpenia s čínskymi tyčami a akrobaciou na ruskej hojdačke, gravitáciou zdanlivo odporujúcimi cvikmi na pružných lanách a trampolíne, zábavné žonglovanie a akrobaciou na bicykloch až po obdivuhodných a jedinečných klaunov.
Saltimbanco z talianského “saltare v Banco”, čo doslova znamená “skákať na lavičke” skúma mestské zážitky vo všetkých ich formách.
London Times túto show označil za “Pôvabné atletické predstavenie”, americký Variety Magazine: “Účinkujúci oslňujú prekypujúcou telesnou kultúrou v jednom čísle za druhým”, a New York Times uvádza “Mýtus a kúzlo sa tu stretávajú. Je to obdivuhodná zmes commedie dell’arte a štipky rockového koncertu”.
Technická dokonalosť a mimoriadny design vytvárajú úchvatný celok s fantastickými rôznofarebnými kostýmami, osvetlením, humorom a živou hudbou.

Vozíčkari:
Pre každé predstavenie je vyhradený priestor pre vozíčkarov.
Vstupenku si môžu zakúpiť na help@ticketportal.sk v cene 29,- EUR.
Doprovod musí mať zakúpenú platnú vstupenku z cenovej kategórie, kde sa nachádza priestor pre vozíčkarov.

Špeciálne zľavy (10%) na vstupenky pre držiteľov Orange kariet.

POKYNY USPORIADATEĽA!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top