Detail info
Close

1. Diamantový ples

1. Diamantový ples

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania:  Slovenské národné divadlo - nová budova,  Bratislava
Dátum konania:  12. 02. 2010 v piatok o 20:00 hod.
Cena vstupenky:  149,- Eur / 4.488,774 Sk /osoba. Vstupenky sú zlosovateľné do  tomboly

12.02.2010 sa bude konať v Slovenskom národnom divadle 1.Diamantový ples.  Exkluzívne podujatie bude prebiehať pod taktovkou Anety Paríškovej a Karola Farkašovského, ktorých vystrieda  počas večera  ďalšia atraktívna moderátorská dvojica.  Ples sa otvorí tanečnou formáciou - viedenským valčíkom , bude pokračovať krásnym tangom v podaní Sisy Sklovskej, ktoré už odštartuje celovečerný program v hlavnej sále so známymi umelcami. Sprievodný program bude prebiehať v niekoľkých sálach, v ktorých si hostia budú môcť vypočuť kubánsku hudbu, vychutnať si oddych pri cigare,či si zatancovať so živou kapelou. Tombola v hodnote 20 000 EUR/602.520,- Sk bude príjemným večerným spestrením. V priebehu podujatia sa bude konať diamantová show, ako aj súťaž o 3 voľné diamanty. Galaevent bude mať obsluhovaný catering a hostia si pochutnajú na tradičnej kuchyni.

V rámci večera opäť pomôžeme tým, ktorí to najviac potrebujú a poskytneme prístroje pre 1.kliniku pneumológie a ftizeológie v bratislavskom Ružinove. Vstúpte s nami do 1. ročníka luxusného  podujatia s mottom: „Dýchame teda žijeme“ a prežite večer v duchu dokonalosti toho najvzácnejšieho diamantu....



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top